Maak kennis met de HOKA ONE ONE Mach 4: train om te vliegen

door 25 feb, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
HOKA Mach 4

HOKA ONE ONE lanceert op 1 maart haar nieuwe hardloopschoen de Mach 4. In deze vierde versie gaat de Mach 4 met sprongen vooruit. Deze hardloopschoen voor dagelijks gebruik is geïnspireerd op de Rocket X en Carbon X en speciaal ontworpen voor lange afstanden. De Mach 4 zorgt voor een energieke run en prettig loopcomfort – precies waar HOKA om bekendstaat.

Dankzij een uitzonderlijke combinatie van schuimmaterialen heeft de Mach 4 zachtere en veerkrachtige eigenschappen dan zijn voorgangers. Dat is te danken aan het zachte, lichtgewicht schuim, met daaronder een laag rubber. Deze snelle hardloopschoen is uitgerust met een nieuw treklipje, vernieuwde upper en verfijnde kraagvorm. Met zijn geringe gewicht, snelle en responsieve eigenschappen voorziet de Mach 4 in een dagelijkse dosis snelheid. 

De belangrijkste eigenschappen & voordelen 

  • Anatomische achillesconstructie
  • PROFLY®-middenzool biedt gedempte landing en voortstuwende afzet
  • Rubberen EVA-buitenzool voorziet in lichtgewicht grondcontact en responsieve demping
  • Early stage Meta-Rocket zorgt voor een snelle, soepele en voortstuwende run
  • Mesh-constructie biedt comfort dankzij ademend vermogen

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Mach 4 is o.a. verkrijgbaar bij Runningdirect.nl. Adviesprijs: €140,-. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest