Maak kennis met de HOKA ONE ONE Mach 4: train om te vliegen

door 25 feb, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl
HOKA Mach 4

HOKA ONE ONE lanceert op 1 maart haar nieuwe hardloopschoen de Mach 4. In deze vierde versie gaat de Mach 4 met sprongen vooruit. Deze hardloopschoen voor dagelijks gebruik is geïnspireerd op de Rocket X en Carbon X en speciaal ontworpen voor lange afstanden. De Mach 4 zorgt voor een energieke run en prettig loopcomfort – precies waar HOKA om bekendstaat.

Dankzij een uitzonderlijke combinatie van schuimmaterialen heeft de Mach 4 zachtere en veerkrachtige eigenschappen dan zijn voorgangers. Dat is te danken aan het zachte, lichtgewicht schuim, met daaronder een laag rubber. Deze snelle hardloopschoen is uitgerust met een nieuw treklipje, vernieuwde upper en verfijnde kraagvorm. Met zijn geringe gewicht, snelle en responsieve eigenschappen voorziet de Mach 4 in een dagelijkse dosis snelheid. 

De belangrijkste eigenschappen & voordelen 

  • Anatomische achillesconstructie
  • PROFLY®-middenzool biedt gedempte landing en voortstuwende afzet
  • Rubberen EVA-buitenzool voorziet in lichtgewicht grondcontact en responsieve demping
  • Early stage Meta-Rocket zorgt voor een snelle, soepele en voortstuwende run
  • Mesh-constructie biedt comfort dankzij ademend vermogen

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Mach 4 is o.a. verkrijgbaar bij Runningdirect.nl. Adviesprijs: €140,-. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest