.

Maak kennis met de HOKA ONE ONE Mach 4: train om te vliegen

door 25 feb, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
HOKA Mach 4

HOKA ONE ONE lanceert op 1 maart haar nieuwe hardloopschoen de Mach 4. In deze vierde versie gaat de Mach 4 met sprongen vooruit. Deze hardloopschoen voor dagelijks gebruik is geïnspireerd op de Rocket X en Carbon X en speciaal ontworpen voor lange afstanden. De Mach 4 zorgt voor een energieke run en prettig loopcomfort – precies waar HOKA om bekendstaat.

Dankzij een uitzonderlijke combinatie van schuimmaterialen heeft de Mach 4 zachtere en veerkrachtige eigenschappen dan zijn voorgangers. Dat is te danken aan het zachte, lichtgewicht schuim, met daaronder een laag rubber. Deze snelle hardloopschoen is uitgerust met een nieuw treklipje, vernieuwde upper en verfijnde kraagvorm. Met zijn geringe gewicht, snelle en responsieve eigenschappen voorziet de Mach 4 in een dagelijkse dosis snelheid. 

De belangrijkste eigenschappen & voordelen 

  • Anatomische achillesconstructie
  • PROFLY®-middenzool biedt gedempte landing en voortstuwende afzet
  • Rubberen EVA-buitenzool voorziet in lichtgewicht grondcontact en responsieve demping
  • Early stage Meta-Rocket zorgt voor een snelle, soepele en voortstuwende run
  • Mesh-constructie biedt comfort dankzij ademend vermogen

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Mach 4 is o.a. verkrijgbaar bij Runningdirect.nl. Adviesprijs: €140,-. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Hardlopen in de regen is zo gek nog niet met Mizuno

Hardlopen in de regen is zo gek nog niet met Mizuno

Het nieuwe Mizuno Waterproof 20K ER Hardloopjack geeft je optimale bescherming tijdens hevige regenbuien. Dat is mooi want hardlopen in de regen is zo gek nog niet. Regen filtert vuile stoffen uit de lucht waardoor je extra zuurstof binnenkrijgt....

Pin It on Pinterest