.

De Pacer: Inspirerende loopverhalen met Hans Koeleman

door 24 mrt, 2021Podcasts0 Reacties

Sport

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer gaan ze het samen met Hans Koeleman hebben over inspirerende verhalen!

Hans Koeleman werd tienmaal Nederlands kampioen steeplechase, nam deel aan de Olympische Spelen van 1984 en 1988 in Los Angeles en Seoul, maar is naast hardloper bovenal een verhalenverteller. Hij schrijft, ging de theaters in en is nu een van de drijvende krachten achter het nieuwe hardloopmagazine Mystical Miles. Altijd is hij op zoek naar het avontuur. En het hardlopen is het middel om dat avontuur aan te gaan.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer zijn ze op bezoek bij de familie Laros. Niels Laros is pas 17 jaar, maar maakte het afgelopen...

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

Podcast de Pacer: Het maken van een Marathonplan

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over hoe je een plan maakt voor de Marathon. De inschrijving voor de Marathon...

Pin It on Pinterest