Inschrijving 24e Berenloop opent op 14 mei

door 20 apr, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

In goed overleg met de gemeente Terschelling heeft de organisatie van de Beren loop besloten om op vrijdag 14 mei om 20.00 uur de inschrijving te openen van de 24e Berenloop. De Berenloop zal gehouden worden in het weekend van 6 en 7 november 2021.

Dat betekent dat je vanaf dat moment kunt inschrijven voor alle afstanden: de 5 en 10 kilometer van Kleintje Berenloop en de Jeugdloop op zaterdag 6 november. En ook voor de hele en halve marathon van de Berenloop op zondag 7 november. “Uiteraard onder voorbehoud van het verlenen van de vergunning door de gemeente en ook onder voorbehoud – want niets is zeker momenteel – van mogelijke coronamaatregelen. Maar laten we ervan uitgaan dat in november de wereld weer enigszins ‘normaal’ is en dat we dan eindelijk weer een geweldig loopevenement kunnen organiseren op Terschelling.” Aldus de organisatie.

Als de Berenloop niet door gaat

Het is daarbij goed te weten dat, mocht de Berenloop onverhoopt toch niet door kunnen gaan, het inschrijfgeld voor de volle 100% terug wordt gestort. En wat het inschrijfgeld betreft: er komt geen opslag of prijsstijging, en er komt ook geen aftrek van een bepaald bedrag. Eventuele extra kosten zijn volledig voor rekening van de organisatie.

Dus zet het in je agenda en schrijf je in op vrijdag 14 mei! De organisatie zal de komende maanden er alles aan doen om er een geweldig loopfeest van te maken en houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tags: Berenloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Deze week beginnen de EK Atletiek in Rome in het Stadio Olimpico. De EK Atletiek worden gehouden van 7 tot en met 12 juni 2024. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!