Inschrijving 24e Berenloop opent op 14 mei

door 20 apr, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

In goed overleg met de gemeente Terschelling heeft de organisatie van de Beren loop besloten om op vrijdag 14 mei om 20.00 uur de inschrijving te openen van de 24e Berenloop. De Berenloop zal gehouden worden in het weekend van 6 en 7 november 2021.

Dat betekent dat je vanaf dat moment kunt inschrijven voor alle afstanden: de 5 en 10 kilometer van Kleintje Berenloop en de Jeugdloop op zaterdag 6 november. En ook voor de hele en halve marathon van de Berenloop op zondag 7 november. “Uiteraard onder voorbehoud van het verlenen van de vergunning door de gemeente en ook onder voorbehoud – want niets is zeker momenteel – van mogelijke coronamaatregelen. Maar laten we ervan uitgaan dat in november de wereld weer enigszins ‘normaal’ is en dat we dan eindelijk weer een geweldig loopevenement kunnen organiseren op Terschelling.” Aldus de organisatie.

Als de Berenloop niet door gaat

Het is daarbij goed te weten dat, mocht de Berenloop onverhoopt toch niet door kunnen gaan, het inschrijfgeld voor de volle 100% terug wordt gestort. En wat het inschrijfgeld betreft: er komt geen opslag of prijsstijging, en er komt ook geen aftrek van een bepaald bedrag. Eventuele extra kosten zijn volledig voor rekening van de organisatie.

Dus zet het in je agenda en schrijf je in op vrijdag 14 mei! De organisatie zal de komende maanden er alles aan doen om er een geweldig loopfeest van te maken en houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tags: Berenloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Pin It on Pinterest