Op 28, 29 en 30 mei 2021 de virtuele Meppel City Run

door 20 apr, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Meppel City Run organisatie organiseert eind mei haar eerste virtuele cityrun. Door de aanhoudende coronapandemie heeft de organisatie besloten dit jaar een virtuele editie te plannen. Op deze manier kunnen de deelnemers, die vorig jaar door het cancelen van de run teleurgesteld werden, toch een eigen cityrun lopen waarbij de route zelf uitgekozen kan worden. Ga de sportieve uitdaging aan en loop op 28, 29 of 30 mei je eigen 4 mijl in jouw omgeving. Heel Meppel doet mee!

Deelname is gratis

Op 1 mei start de inschrijving voor deze speciale virtuele editie van de Meppel City Run. Kijk op www.meppelcityrun.nl voor meer informatie en hoe je kunt deelnemen. Deelname voor deze virtuele editie is gratis, mede dankzij de samenwerking met de gemeente Meppel en hoofdsponsor Scania.  Juist in deze bijzondere tijd is hardlopen een geschikte manier om fit te blijven en een sport die gewoon door kan gaan ondanks alle coronamaatregelen. Loop alleen of met je sportmaatje een afstand van 4 mijl en neem het virtueel op tegen de andere deelnemers.

Wedstrijdelement

De virtuele Meppel City Run is een echte wedstrijd, waarbij tijden worden geregistreerd, je je eigen persoonlijke record kunt lopen, maar je ook als winnaar uit de bus kunt komen. De snelste 3 mannen en snelste 3 vrouwen krijgen een leuke prijs ter herinnering aan deze bijzondere editie.

Goed doel

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Meppel is ook voor deze virtuele editie het goede doel van de Meppel City Run. Dit fonds vergoedt de contributie van de sportvereniging of de sportattributen, wanneer ouders dit niet kunnen betalen. Deelname aan de virtuele run is gratis, maar deelnemers kunnen bij het inschrijven geld doneren voor dit goede doel. Op deze manier krijgen alle kinderen een kans om te sporten.

Meppel City Run

De Meppel City Run is inmiddels niet meer weg te denken van de evenementenkalender van Meppel en is dan ook echt gemist in 2020. De sfeervolle route door het historische centrum heeft het evenement tot een populair hardloopfestijn gemaakt voor zowel loper als supporter. In mei 2022 hoopt de organisatie weer een reguliere editie van de Meppel City Run te kunnen organiseren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest