Run2Day verlengt samenwerking met Dam tot Damloop en TCS Amsterdam Marathon

door 23 apr, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Run2Day team tijdens Dam tot Damloop
Run2Day team aan de start Dam tot Damloop

Run2Day blijft de komende jaren verbonden aan de twee grootste hardloopevenementen van Nederland. De landelijke keten van hardloopspeciaalzaken heeft het co-sponsorschap voor de Dam tot Damloop verlengd t/m de editie van 2023 en bij de TCS Amsterdam Marathon t/m 2024. Run2Day en Le Champion continueren ook de samenwerking voor de organisatie van de driedaagse Internationale Marathon Expo in Sporthallen Zuid, welke jaarlijks in het marathon weekend plaatsvindt. Na een jaar waarin de wereld van sportevenementen stil kwam te staan, kijken beide partijen reikhalzend uit naar het moment dat weer zoveel mogelijk hardlopers fysiek aan de start zullen staan. De 36e editie van de Dam tot Damloop staat gepland voor zondag 19 september 2021 en de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon op zondag 17 oktober 2021.

Ewout Braggaar, eigenaar van Run2Day, is enthousiast over de verlenging van de samenwerking: “Run2Day heeft met de hardloopevenementen van Le Champion gemeen dat we de loper centraal willen stellen. Of je nu traint voor de 8 km, de 10 Engelse Mijl of de hele marathon, bij Run2Day helpen we je jouw doel te behalen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen kan hardlopen en dat jij meer kunt dan je denkt. Onze mensen in alle fysieke winkels en online via Run2Day.nl staan klaar om de lopers verder te helpen door middel van deskundig advies over trainingen en de beste producten. Daarnaast vinden wij face to face contact met de klant enorm belangrijk, met de driedaagse Marathon Expo zullen wij er alles aan doen om voorafgaand aan de TCS Amsterdam Marathon de mensen te motiveren, inspireren en te adviseren. Hardlopen begint bij Run2Day!”

Ron van der Jagt, algemeen directeur van Le Champion: “Met Run2Day koesteren wij de gewaardeerde en intensieve samenwerking bij onze grootste hardloopevenementen. Met elkaar delen we de passie voor hardlopen, we hebben allebei de missie om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen en ook de mensen bij Run2Day zijn professioneel gedreven om deze bijzondere evenementen elk jaar opnieuw nog beter te maken. Wij zijn dan ook erg blij met Run2Day als loyale partner en met de verlenging van ons partnership. Sinds 2005 zijn we al aan elkaar verbonden en de samenwerking is alleen maar sterker geworden. Run2Day heeft de activatiemogelijkheden bij onze hardloopevenementen altijd optimaal benut. Van startnummeracties tot speciale voorbereidingsclinics en eigen merchandise shirts. Het team van Run2Day weet precies wat er nodig is om extra beleving te creëren voor onze hardlopers.”

Inschrijven evenementen

Organisator Le Champion heeft er vertrouwen in dat de twee grote hardloopevenementen in het najaar op een veilige manier kunnen plaatsvinden. De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon is al geopend. Hardlopers kunnen kiezen voor de hele marathon, halve marathon of TCS 8 km. Mocht het evenement niet door kunnen gaan, dan blijft het startbewijs geldig voor de editie van 2022. De inschrijving voor de Dam tot Damloop en Damloop by night gaat binnenkort van start.

Meer informatie: www.damloop.nl en www.tcsamsterdammarathonl.nl 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!