HOKA ONE ONE® kondigt nieuw partnership aan met Marathon Rotterdam

door 29 apr, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, is benoemd als officiële sportswear-partner van de NN Marathon Rotterdam. Deze marathon behoort tot een van de grootste sportevenementen van Nederland. Als partner wil HOKA de ervaring van de marathondeelnemers verbeteren en de interesse in het evenement te verbreden door HOKA’s sterke fanbase in de hardloopcommunity te activeren.

De NN Marathon Rotterdam wordt georganiseerd sinds ‘81 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste marathons ter wereld en een van de grootste tweedaagse sportevenementen in Nederland. De wedstrijd leidt het deelnemersveld, met tal van wereldtoppers en tienduizenden andere lopers uit Nederland en ver daarbuiten, langs een iconische route tot aan de heroïsche finish aan de Coolsingel. Met verschillende afstanden is de NN Marathon Rotterdam geschikt voor lopers van alle niveaus. De veertigste editie wordt een marathonweekend voor de elite en de grote massa in een feestelijke sfeer.

“We zijn er heel trots op dat een prachtig merk zoals HOKA zich voor drie jaar verbindt als sponsor en als officiële sportswear-partner van de NN Marathon”, stelt Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de NN Marathon Rotterdam. “De komende jaren gaan we nauw samenwerken om de circa 50.000 lopers, ongeacht hun niveau, te helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Met HOKA hebben we daar de perfecte partner voor gevonden en we kijken uit naar de samenwerking.”

Wendy Yang, president van de Performance Lifestyle Group van DECKERS, voegt hieraan toe: “De NN Marathon Rotterdam is een prachtig event met een rijke geschiedenis. We zijn bij HOKA dan ook erg enthousiast over deze aankondiging. We willen de deelnemers een loopervaring van topniveau bieden en dit event nog verder verbeteren met onze gedurfde innovatie en liefde voor de sport.”

Met deze samenwerking zet HOKA de Europese ambities kracht bij, in lijn met de missie van het merk om atleten te empoweren en het gevoel te geven dat ze kunnen vliegen.

Huidige records

Recordhouders van de marathon van Rotterdam zijn Marius Kipserem (2:04:11, gelopen in 2019) bij de mannen en Tiki Gelana (2:18:58, in 2012) bij de vrouwen. Het Nederlandse record werd in 2019 gelopen door Abdi Nageeye (2:06:17).


Ook leuk over HOKA ONE ONE

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest