Inschrijving geopend voor 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober

door 29 apr, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Marathon EIndhoven

Lopers die uitkijken naar de 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Afgelopen jaar kon het populaire Brabantse evenement niet doorgaan vanwege de coronapandemie. De startbewijzen van lopers die zich al hadden aangemeld blijven geldig voor de komende editie.De Marathon Eindhoven powered by ASML is het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. De inschrijving voor de onderdelen op zaterdag opent op een later moment.

Op zondag 10 oktober staan de volgende afstanden op het programma: marathon, halve marathon, Jumbo 10 km, City Run 5 km, Mini Marathon 1,6 km. Ook zijn er diverse Business Runs.
De Marathon Eindhoven heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een (top)sportevenement van internationale allure annex gemoedelijk stadsfeest. Het kent een fraai, snel parcours en is in velerlei opzicht innovatief. In 2019 telde het loopfestijn in totaal 23.500 inschrijvingen.

Het goede doel van de Marathon Eindhoven dit jaar is KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen bij inschrijving een donatie doen aan het goede doel.

Inschrijven kan via www.marathoneindhoven.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest