Inschrijving leden Le Champion en VIP Business geopend

door 3 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

De speciale voorinschrijving voor de 36e editie van de Dam tot Damloop is vanaf maandag 3 mei van start gegaan. Leden van Le Champion kunnen vanaf nu inschrijven voor de Damloop by night of Dam tot Damloop op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021.

De inschrijving voor de VIP Business is ook sinds vanmorgen gestart. Heeft jouw bedrijf in de afgelopen 3 jaar meegedaan aan de Dam tot Dam Businessloop? Dan heeft de contactpersoon op maandag 3 mei een persoonlijke uitnodiging met unieke link ontvangen. Het is alleen mogelijk om vanuit deze mail de VIP Businessteams in te schrijven.

Wij hebben er vertrouwen in dat de Dam tot Damloop en Damloop by Night op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 op een veilige manier kunnen plaatsvinden.

De reguliere inschrijving voor individuele deelnemers en reguliere businessteams kan vanaf dinsdag 18 mei 9 uur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest