.

Inschrijving leden Le Champion en VIP Business geopend

door 3 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

De speciale voorinschrijving voor de 36e editie van de Dam tot Damloop is vanaf maandag 3 mei van start gegaan. Leden van Le Champion kunnen vanaf nu inschrijven voor de Damloop by night of Dam tot Damloop op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021.

De inschrijving voor de VIP Business is ook sinds vanmorgen gestart. Heeft jouw bedrijf in de afgelopen 3 jaar meegedaan aan de Dam tot Dam Businessloop? Dan heeft de contactpersoon op maandag 3 mei een persoonlijke uitnodiging met unieke link ontvangen. Het is alleen mogelijk om vanuit deze mail de VIP Businessteams in te schrijven.

Wij hebben er vertrouwen in dat de Dam tot Damloop en Damloop by Night op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 op een veilige manier kunnen plaatsvinden.

De reguliere inschrijving voor individuele deelnemers en reguliere businessteams kan vanaf dinsdag 18 mei 9 uur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest