Inschrijving Next Generation Athletics geopend

door 6 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Foto: Bjorn Parée

Op donderdag 6 mei 2021 is de inschrijving voor Next Generation Athletics, dat dit jaar op zaterdag 29 mei in sterk afgeslankte vorm georganiseerd wordt, geopend. Vanwege coronamaatregelen kunnen slechts 250 atleten deelnemen en is publiek niet toegestaan. Op het programma staat naast de gebruikelijk middellange afstanden (800, 1.500 en 5.000 meter) dit jaar ook een 400 meter. 

Toegang tot het sportpark is alleen mogelijk voor atleten en begeleiders nadat zij een coronatest met negatieve uitslag hebben gedaan. De test wordt ter plekke georganiseerd. Atleten én begeleiders moeten zich hiervoor aanmelden via www.atletiek.nu

Vanwege het beperkt aantal wedstrijden in Nederland verwacht de organisatie meer inschrijvingen dan toegelaten kunnen worden. Daarom is selectie op basis van geleverde prestaties noodzakelijk. Inschrijven betekent dus niet automatisch dat deelgenomen kan worden.De inschrijving sluit op 19 mei 2021 om 24.00 uur. 

Om de wedstrijden te kunnen volgen, wordt er voor het thuispubliek een livestream opgezet. Daarnaast gaat Omroep Gelderland een live uitzending verzorgen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!