Inschrijving Next Generation Athletics geopend

door 6 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Foto: Bjorn Parée

Op donderdag 6 mei 2021 is de inschrijving voor Next Generation Athletics, dat dit jaar op zaterdag 29 mei in sterk afgeslankte vorm georganiseerd wordt, geopend. Vanwege coronamaatregelen kunnen slechts 250 atleten deelnemen en is publiek niet toegestaan. Op het programma staat naast de gebruikelijk middellange afstanden (800, 1.500 en 5.000 meter) dit jaar ook een 400 meter. 

Toegang tot het sportpark is alleen mogelijk voor atleten en begeleiders nadat zij een coronatest met negatieve uitslag hebben gedaan. De test wordt ter plekke georganiseerd. Atleten én begeleiders moeten zich hiervoor aanmelden via www.atletiek.nu

Vanwege het beperkt aantal wedstrijden in Nederland verwacht de organisatie meer inschrijvingen dan toegelaten kunnen worden. Daarom is selectie op basis van geleverde prestaties noodzakelijk. Inschrijven betekent dus niet automatisch dat deelgenomen kan worden.De inschrijving sluit op 19 mei 2021 om 24.00 uur. 

Om de wedstrijden te kunnen volgen, wordt er voor het thuispubliek een livestream opgezet. Daarnaast gaat Omroep Gelderland een live uitzending verzorgen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest