.

Inschrijving 34e editie 4 Mijl van Groningen geopend

door 11 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
4 mijl van Groningen

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

De Menzis 4 Mijl van Groningen is met meer dan 20.000 deelnemers het grootste loopfeest van het Noorden. Traditiegetrouw vindt ook dit jaar de Menzis 4 Mijl plaats in het tweede weekend van oktober. Inschrijving is mogelijk voor de volgende categorieën recreantenloop, bedrijvenloop, wedstrijdloop, studentenloop en de jeugdloop.
We kijken uit naar een onvergetelijke editie op zondag 10 oktober. Het wordt een geweldige belevenis voor iedereen die dit feest zo lang heeft moeten missen. Mocht de ‘4 Mijl’ op 10 oktober onverhoopt vanwege Covid-19 toch niet kunnen plaatsvinden, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Voor iedereen die de 4 Mijl niet kan of wil hardlopen, maar wel de sfeer wil proeven van dit grootse spektakel, is er de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Op zaterdagavond 9 oktober vindt de tiende editie van dit unieke evenement plaats. De 4 mijl wordt op alternatieve wijze afgelegd: wandelend, met behulp van skates, step, fiets of rolstoel en is jaarlijks vroegtijdig uitverkocht.

Goede doel – Quiet

Het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You is dit jaar Quiet. Stichting Quiet Groningen zet zich in voor mensen in armoedesituaties. Niet door armoede te verdrijven, maar door armoede te verzachten. Stichting Quiet Groningen verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in de regio. Elkaar versterken middels halen, brengen en delen. Quiet Groningen gelooft dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meedoet en meetelt. Bij Quiet helpen mensen elkaar verder. Iedereen doet mee en iedereen is gelijkwaardig.

SamenGezond/Menzis

SamenGezond is het online gezondheidsprogramma van Menzis, voor iedereen. Jong en oud, ziek en gezond, verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis. De handige app laat je op een leuke manier elke dag bewegen en helpt je om je voor te bereiden op de 4Mijl. Kijk voor meer info op samengezond.nl.

Inschrijven kan via www.4mijl.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest