Inschrijving 34e editie 4 Mijl van Groningen geopend

door 11 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
4 mijl van Groningen

Met het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en op een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders, is dinsdag 11 mei de inschrijving geopend voor de 34e 4 Mijl van Groningen, die op zondag 10 oktober plaatsvindt. Voor de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf nu ook aanmelden.

De Menzis 4 Mijl van Groningen is met meer dan 20.000 deelnemers het grootste loopfeest van het Noorden. Traditiegetrouw vindt ook dit jaar de Menzis 4 Mijl plaats in het tweede weekend van oktober. Inschrijving is mogelijk voor de volgende categorieën recreantenloop, bedrijvenloop, wedstrijdloop, studentenloop en de jeugdloop.
We kijken uit naar een onvergetelijke editie op zondag 10 oktober. Het wordt een geweldige belevenis voor iedereen die dit feest zo lang heeft moeten missen. Mocht de ‘4 Mijl’ op 10 oktober onverhoopt vanwege Covid-19 toch niet kunnen plaatsvinden, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Voor iedereen die de 4 Mijl niet kan of wil hardlopen, maar wel de sfeer wil proeven van dit grootse spektakel, is er de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Op zaterdagavond 9 oktober vindt de tiende editie van dit unieke evenement plaats. De 4 mijl wordt op alternatieve wijze afgelegd: wandelend, met behulp van skates, step, fiets of rolstoel en is jaarlijks vroegtijdig uitverkocht.

Goede doel – Quiet

Het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You is dit jaar Quiet. Stichting Quiet Groningen zet zich in voor mensen in armoedesituaties. Niet door armoede te verdrijven, maar door armoede te verzachten. Stichting Quiet Groningen verbindt mensen die in armoede leven (Members), met bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in de regio. Elkaar versterken middels halen, brengen en delen. Quiet Groningen gelooft dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meedoet en meetelt. Bij Quiet helpen mensen elkaar verder. Iedereen doet mee en iedereen is gelijkwaardig.

SamenGezond/Menzis

SamenGezond is het online gezondheidsprogramma van Menzis, voor iedereen. Jong en oud, ziek en gezond, verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis. De handige app laat je op een leuke manier elke dag bewegen en helpt je om je voor te bereiden op de 4Mijl. Kijk voor meer info op samengezond.nl.

Inschrijven kan via www.4mijl.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest