Negende editie Breakout Run verplaatst naar 2022

door 12 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Breakout Run

De Breakout Run is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De populaire obstacle run (waarbij sportievelingen die zich laten opsluiten als crimineel de kans krijgen om via een uitdagende vluchtroute vol hindernissen te ontsnappen) zal op een nader bekend te maken datum in 2022 plaatsvinden. De startbewijzen blijven geldig voor de negende editie in 2022.

De huidige stand van zaken rondom COVID-19 maakt het vrijwel onmogelijk om de Breakout Run in 2021 te organiseren op een veilige, verantwoorde manier met de sfeer en beleving die de deelnemers van ons gewend zijn. ‘’De volksgezondheid gaat voor alles’’, zegt organisator Luuk van der Doelen. ‘’We willen de deelnemers die zich al hebben ingeschreven in deze onzekere tijd geen valse hoop bieden en hen vroegtijdig duidelijkheid geven, ook al valt het besluit ons zwaar.’’

Alle aangeschafte startbewijzen blijven zoals eerder gecommuniceerd geldig. Zodra er meer informatie over de nieuwe datum is, zal deze via de officiële kanalen bekendgemaakt worden. Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met meer dan 45 verschillende hindernissen. Zwemmend door het water, kruipend door de modder, klimmen over obstakels of springen van grote hoogte. Bij de Breakout Run is elk obstakel een nieuwe uitdaging. Deelnemers die vanaf de inschrijving in de huid van crimineel kruipen beleven een echte ‘escape experience’ die versterkt wordt door de opbouw van het evenemententerrein en de acteurs die niet van echte gevangenisbewaarders te onderscheiden zijn.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!