.

Negende editie Breakout Run verplaatst naar 2022

door 12 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Breakout Run

De Breakout Run is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De populaire obstacle run (waarbij sportievelingen die zich laten opsluiten als crimineel de kans krijgen om via een uitdagende vluchtroute vol hindernissen te ontsnappen) zal op een nader bekend te maken datum in 2022 plaatsvinden. De startbewijzen blijven geldig voor de negende editie in 2022.

De huidige stand van zaken rondom COVID-19 maakt het vrijwel onmogelijk om de Breakout Run in 2021 te organiseren op een veilige, verantwoorde manier met de sfeer en beleving die de deelnemers van ons gewend zijn. ‘’De volksgezondheid gaat voor alles’’, zegt organisator Luuk van der Doelen. ‘’We willen de deelnemers die zich al hebben ingeschreven in deze onzekere tijd geen valse hoop bieden en hen vroegtijdig duidelijkheid geven, ook al valt het besluit ons zwaar.’’

Alle aangeschafte startbewijzen blijven zoals eerder gecommuniceerd geldig. Zodra er meer informatie over de nieuwe datum is, zal deze via de officiële kanalen bekendgemaakt worden. Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met meer dan 45 verschillende hindernissen. Zwemmend door het water, kruipend door de modder, klimmen over obstakels of springen van grote hoogte. Bij de Breakout Run is elk obstakel een nieuwe uitdaging. Deelnemers die vanaf de inschrijving in de huid van crimineel kruipen beleven een echte ‘escape experience’ die versterkt wordt door de opbouw van het evenemententerrein en de acteurs die niet van echte gevangenisbewaarders te onderscheiden zijn.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest