ASICS lanceert nieuwste schoen van iconische serie: GEL-CUMULUS 23

door 13 mei, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS tilt de GEL-CUMULUS™ naar een hoger niveau door een nog soepeler en meer gedempt loopvlak. Deze schoen wordt door hardlopers veel gebruikt vanwege zijn veelzijdigheid, comfort en eye-catching design. Dankzij dit verbeterde comfort kunnen hardlopers zich concentreren op het genieten van hun run, zodat ze een gezonde geest in een gezond lichaam kunnen bereiken, in een tijd waarin dat nog nooit eerder zo belangrijk is geweest. 

ASICS heeft de GEL-CUMULUS™ 23 ontworpen met GEL™-technologie in combinatie met een dikkere laag die zeer licht is, gemaakt van FLYTEFOAM™ als middenzool die demping en comfort biedt terwijl de schoen responsief en licht in gewicht blijft. De toevoeging van een naadloos bovenwerk van mesh betekent dat de schoen de voet omsluit als een tweede huid, wat de drager een extra comfort biedt.

De geliefde hardloopschoen is terug; ultieme veelzijdigheid en comfort voor de renner

ASICS heeft ook zijn 3D SPACE CONSTRUCTION™-technologie ingezet om de schoen te verbeteren. Een technologie die extra comfort en ondersteuning biedt op specifieke plaatsen onder de voet, afhankelijk van het geslacht van de loper. Dit betekent dat de GEL-CUMULUS™ 23 geoptimaliseerd is voor de loopstijl van zowel mannen als vrouwen.

Shuhei Takemura, Manager, Performance Running Development Team, Footwear bij ASICS: “De GEL-CUMULUS™ 23 is de nieuwste schoen van ASICS om iedereen te helpen via sport een gezonde geest in een gezond lichaam te bereiken. De schoen biedt demping en comfort, maar blijft toch responsief en licht in gewicht. Het is de perfecte alledaagse trainer voor atleten van alle niveaus om mee te doen aan onze 2021-uitdaging om je geest te bewegen bij zonsopgang en de opbeurende kracht van sport te ervaren.”

Belangrijkste eigenschappen

  • De nieuwste toevoeging aan de iconische GEL-CUMULUS ™ -serie is speciaal ontworpen om een nog soepelere en meer gedempte run te bieden
  • Belangrijkste kenmerken zijn onder meer een lichtgewicht FLYTEFOAM ™ -tussenzool en 3D SPACE CONSTRUCTION-technologie onder de voet voor extra ondersteuning

De GEL-CUMULUS™ 23 is vanaf mei 2021 verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in ASICS retail en met een bredere beschikbaarheid vanaf 1 juni 2021 in online winkels zoals All4Running, Bol.com en Runningdirect.nl.

Voor meer informatie over ASICS en de nieuwe GEL-CUMULUS™ 23 kun je terecht op asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest