.

Inschrijving Dam tot Damloop 2021 geopend

door 18 mei, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Dam tot Damloop

Vanaf vandaag (dinsdag 18 mei) is het weer mogelijk om in te schrijven voor het grootste hardloopevenement van Nederland: de Dam tot Damloop. Sportorganisatie Le Champion heeft er vertrouwen in dat het hardloopevenement op zondag 19 september 2021 op een veilige manier kan plaatsvinden. Op zaterdagavond 18 september staat ook de Damloop by night weer op het programma. Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen maximaal 65.000 hardlopers meedoen.

Dam tot Dam Businessloop

Samen met collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop is absoluut een unieke ervaring. Het is niet voor niks dat ieder jaar 1.000 bedrijven meedoen aan de 10 Engelse Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Na een jaar lang thuiswerken en teamuitjes die keer op keer geannuleerd werden, is het nu weer mogelijk om samen van Dam tot Dam te lopen. De spanning vlak voor de start, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. Tenslotte wordt de dag gezamenlijk afgesloten in het Dam tot Dam Park.

Dam tot Dam Weekend

Het Dam tot Dam Weekend is het grootste sportieve weekend van Nederland. Le Champion organiseert in hetzelfde weekend namelijk ook de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic. Voor deze evenementen is het al vanaf maandag 17 mei mogelijk om in te schrijven via www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.

Inschrijven

Inschrijven voor de 5 Engelse Mijl of 10 Engelse Mijl is mogelijk via www.damloop.nl. Mocht de Damloop by night of Dam tot Damloop in 2021 niet door kunnen gaan, dan blijft het startbewijs geldig voor de editie van 2022.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest