Lopen is gezond

door 20 mei, 2021Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Met dit heerlijke weer is het een stuk makkelijker om lekker even te gaan hardlopen of een lange wandeling te maken. Neem de kinderen mee en ga op pad. Het is makkelijk, goedkoop én gezond. Combineer bewegen met een goed gesprek onderweg en spot de mooie natuur in je omgeving. Wat voor dieren zie je allemaal? En ken je al die mooie planten?

Je kunt een relaxed tempo aanhouden of af en toe iets versnellen. Maar ook even helemaal stil blijven staan bij al het moois wat de natuur ons biedt. Geniet en ontspan. Heerlijk om jezelf weer helemaal op te kunnen laden.

Neem een tussendoortje mee

Wat lekkers voor tussendoor neem je makkelijk mee in een rugzak. Denk bijvoorbeeld aan een flesje met water of wat fruit. En vergeet je zonnebril niet!

Ga je voor een rondje park, een boswandeling of lekker naar het strand. Uitwaaien en bijzondere schelpen of stenen zoeken bijvoorbeeld. Laat de kinderen de mooiste vondsten meenemen in hun eigen kinderrugzak. Makkelijk en leuk. De rugzakken zijn in heel veel kleuren, maten en afbeeldingen te verkrijgen. Van supercool en trendy tot casual en chique. De tassen zijn comfortabel met verstelbare schouderbanden en gevoerd. Een goed draaggemak dus. Maar zeker ook stevig en ze bieden genoeg ondersteuning. Daarnaast is het fijn dat de rugzak niet snel kapotgaat als deze vaak op de grond wordt gezet. De binnenzijde heeft een handige indeling en een ruime inhoud.

Ontspannen op het gras

Ook tijdens de pauze op het werk is het fijn om even buiten te zijn. Even je rust nemen en wat frisse lucht inademen. Zittend op een bankje kun je ook genieten van je lunch. Dat doet wonderen voor je creativiteit. Of neem eens een matje mee en ga voor een 10 minuten yoga nidra sessie. Heerlijk ontspannen op het gras. Dat voelt goed! Neem je laptop makkelijk mee in je laptoptas. Deze tas is waterdicht en biedt genoeg bescherming. De tas kan tegen een stootje en heeft een verstevigde bodem zodat je de tas goed neer kunt zetten. In heel veel verschillende stijlen, soorten en maten te verkrijgen. Ga je ook op reis met je laptop dan is het belangrijk dat je ook nog kleding en een toilettas mee kunt nemen. De tassen variëren met een inhoud tussen de 20 en 50 liter.

Begin je dag fris

Heb je behoefte aan nog meer inspanning, dan kun je bijvoorbeeld op de fiets of lopend naar je werk gaan. Is dat te ver weg? Dan is het ook fijn om als je thuiskomt, bijvoorbeeld voor of na het avondeten, een stukje te gaan hardlopen. Voor de echte diehards kan dat natuurlijk ook nog vóór je werk. Daarna even onder een verkwikkende douche en jouw dag is extra goed begonnen.

(advertentie)

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!