Mizuno Wave Rider 25 Anniversary Edition

door 28 mei, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Al 25 jaar lang maakt Mizuno de Wave Rider beter en beter. Dit avontuur heeft er toe geleid dat de Wave Rider is uitgegroeid tot één van de meest iconische hardloopschoenen in de markt. Daarom lanceert Mizuno nu de Wave Rider 25. Eerst het zilveren Anniversary model in een beperkte oplage en later deze maand de Discovery uitvoering. Info: www.mizuno.com

De speciale limited edition van de nieuwe Wave Rider 25 is geïnspireerd op een aantal zilveren elementen uit de ruimtevaart. De grafische stijl in de schoen is gebaseerd op de hittebescherming van een ruimteschip. De metallic shine is afgeleid van astronautenhelmen en de marble print op de zool is geïnspireerd op voetstappen van astronauten op de maan. In de hardloopwereld kom je de kleur zilver ook vaak tegen, denk bijvoorbeeld aan de zilveren reddingsdekens bij de finish van een marathon om snelle afkoeling te voorkomen.

Betere hardloopprestaties

De ultralichte Wave Rider 25 staat garant voor de beste hardloopprestaties. Het is een neutrale schoen uit het topsegment die geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Op de verharde weg heeft hij een fijne, soepele afwikkeling en in het bos geeft hij veel stabiliteit en comfort.

De volledige zool van de nieuwe hardloopschoen bestaat uit MIZUNO ENERZY. Dit materiaal zorgt voor veel demping en meer respons. De Rider heeft nog steeds de befaamde golfvormige plaat die zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. Deze Wave Plate is in de binnenkant iets verstevigd zodat je meer stabiliteit ervaart. Het platform onder de voorvoet is iets verbreed wat ook zorgt voor meer stabiliteit. In de buitenzool van de hak is het slijtvaste X10 carbon verwerkt.

Informatie en prijs

Door zijn veelzijdigheid is de Wave Rider sinds de lancering in 1997 uitgegroeid tot een klassieker en geliefd bij veel fervente hardlopers. Adviesprijs is € 149,95 en is te koop bij All4running.nl.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest