.

De Pacer: De olympische droom van Bart van Nunen

door 31 mei, 2021Podcasts0 Reacties

Sport

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer gaan ze het hebben over de Olympische droom van Bart van nunen.

Bart van Nunen is met zijn 25 jaar nog jong voor een marathonloper. Toch heeft hij de olympische limiet gelopen en leeft hij al zo’n tien jaar serieus voor zijn sport. We gingen bij hem langs voor een gesprek over zijn marathonlessen, de zoektocht naar onverstoorbaarheid, een bijzonder dixi-bezoek in Berlijn, de doorgeslagen focus op zijn gewicht in het verleden, mediteren en wiskunde, wasabinootjes uit Sapporo, en zijn olympische kansen.

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer zijn ze op bezoek bij de familie Laros. Niels Laros is pas 17 jaar, maar maakte het afgelopen...

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

Podcast de Pacer: Het maken van een Marathonplan

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over hoe je een plan maakt voor de Marathon. De inschrijving voor de Marathon...

Pin It on Pinterest