.

Inschrijving geopend voor 33e Tilburg Ten Miles op zondag 26 september

door 3 jun, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Inschrijving geopend voor 33e Tilburg Ten Miles

Deelnemers die uitkijken naar de 33e Tilburg Ten Miles op zondag 26 september kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Afgelopen jaar kon dit sfeervolle Tilburgse evenement niet doorgaan vanwege de coronapandemie. De startbewijzen van lopers die zich al hadden aangemeld blijven geldig voor de komende editie. Die deelnemers krijgen daar vandaag bericht over.

Afstanden

Op zondag 26 september staan de volgende afstanden op het programma: CZ Tilburg Ten Miles (10 mijl), Rabobank Ladies Run 10 km, Trimloop 10 km, City Run 5 km en uitgedrukt in mijlen de CZ Family Run (1 mijl), de nieuwe Villa Pardoes Kids Run (halve mijl) en de Sterre Minirun (kwart mijl). Daarnaast is er op de mijl en de 5 km de mogelijkheid om deel te nemen aan De Wever TTM4YOU voor mensen die niet aan het reguliere loopevenement willen of kunnen deelnemen. Op de 5 en 10 km en de 10 EM zijn er speciale Fujifilm Business Runs.

Internationale topbezetting

De CZ Tilburg Ten Miles heeft zowel bij de mannen als de vrouwen een internationale topbezetting. De Israëlische Salpeter verbeterde in Tilburg in 2019 met 30.05 het wereldrecord 10 km women only. Buitengewoon trots is de organisatie op het feit dat de 44.24 op 10 Engelse Mijlen van ’s werelds beste lange afstandsloper aller tijden Haile Gebrselassie (Ethiopië) uit 2005 nog steeds standhoudt.houdt.

De CZ Tilburg Ten Miles kent een fraai, snel parcours waarbij de deelnemers in de diverse wijken onthaald worden met muziek, luide aanmoedigingen en versierde straten. Op en rondom het parcours is een waar volksfeest ontstaan.

Het goede doel van de CZ Tilburg Ten Miles is Villa Pardoes. Deelnemers kunnen bij inschrijving een donatie doen aan het goede doel, maar ze kunnen zich ook aanmelden om met hun prestatie fondsen te verzamelen.

Inschrijven kan op www.tilburgtenmiles.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest