De Pacer: De fascinatie voor de 10.000 meter en het wereldrecord van Sifan Hassan

door 14 jun, 2021Podcasts0 Reacties

SportSport

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer gaan hebben ze het over het wereldrecord van Sifan Hassan op de 10.000 meter (die na twee dagen alweer werd verbroken).

Sifan Hassan liep vorige week zondag in Hengelo naar een verbluffend wereldrecord op de 10.000 meter, de afstand die ons toch al zo fascineert. Wij van De Pacer volgen haar al jaren op de voet en halen in deze aflevering anekdotes op over deze eigenzinnige atlete. Bij haar leek het zo makkelijk: die vijfentwintig ronden op de baan maar wij weten wel beter. Dus praten we over de fysieke en mentale uitputtingsslag, de mooiste duels, het trappen op de hakken en het scheren van de benen.

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest