Update Garmin voegt waardevolle gezondheids- en fitnessfuncties toe aan de Forerunner hardloophorloges

door 15 jun, 2021Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Garmin introduceert functie-updates voor de Forerunner 245Forerunner 245 MusicForerunner 745 en Forerunner 945 GPS hardloop-smartwatches, die nu beschikbaar zijn via een gratis software-update.

Met deze updates kunnen sporters gebruik maken van de volgende functies:

  • Verbeterde VO2 max: Registreer VO2 max tijdens een trailrun-activiteit (kan ook worden uitgeschakeld) en ontvang een nauwkeurigere VO2 max die rekening houdt met moeilijk of bergachtig terrein bij gebruik van het activiteitenprofiel “hardlopen”.
  • Rate of perceived exertion (RPE) en gevoel: Na een workout kun je registreren hoe zwaar of intensief de training was en hoe dit aanvoelde. Deze subjectieve beoordelingen worden vervolgens geüpload naar Garmin Connect™ als onderdeel van de activiteit. Ook beschikbaar op de Forerunner 45 en Forerunner 45S.
  • Verbeterde intensiteitsminuten: Ontdek hoe en wanneer intensiteitsminuten zijn behaald. En bekijk op ieder moment hoe het staat met je wekelijkse doel.

Extra updates voor de Forerunner 245 en Forerunner 245 Music:

  • Dagelijkse workoutsuggesties: Ontvang op het horloge dagelijkse suggesties voor hardlopen en fietsen op basis van trainingsgeschiedenis, fitnessniveau en hersteltijd.

Extra updates voor de Forerunner 745 en Forerunner 945:

  • Geavanceerde slaap en slaapscore door Firstbeat Analytics™: Bekijk direct op de pols geavanceerde slaapmetrics, waaronder slaapstadia, slaapscore en slaapinzichten op basis van de kwaliteit en kwantiteit van de slaap van de afgelopen nacht.
  • Ultrarun activiteit: Gebruik de rust-timer tijdens een ultrarun activiteit om de tijd doorgebracht bij hulpposten bij te houden.
  • Extra geanimeerde workouts op het scherm: Eenvoudig te volgen workouts, waaronder cardio, krachttraining, yoga en pilates, kunnen worden gedownload vanaf de Garmin Connect app en rechtstreeks naar het horloge worden gesynchroniseerd.
  • Verbeterde fitnessleeftijd: Ontvang een nauwkeurigere schatting van de “fitnessleeftijd” van het lichaam aan de hand van chronologische leeftijd, activiteit, hartslag in rust en BMI of lichaamsvetpercentage.1

Gebruikers kunnen hun Forerunner bijwerken door het horloge te koppelen met de Garmin Connect app.

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Vandaag kondigt Garmin de Forerunner® 165 series aan: prachtige hardloophorloges voorzien van een helder AMOLED scherm. De Forerunner® 165 series zijn gemaakt voor hardlopers van alle niveaus en de hardloophorloges helpen hen om hun doelen te...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest