The North Face introduceert een nieuwe VECTIV-collectie in samenwerking met kunstenaar Travis Weller

door 16 jun, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

The North Face introduceert een nieuwe VECTIV-collectie. Deze limited-edition collectie is gecreëerd in samenwerking met kunstenaar Travis Weller. Het vertelt het kleurrijke verhaal van de stoffige oranje trails en de diepe dennenbossen van de slopende Western States 100-run.

Trailrunning is voor Weller een welkome vorm van creatieve therapie geworden, waarbij vrijdenken net zo soepel gaat als wanneer hij de trails op Mount Tamalpais beloopt. Weller deed een master in tekenen aan de Western Carolina University en won een felbegeerde gouden gesp in de categorie onder 22 uur bij de Oil Creek 100-trailrun. Hij overwoog meerdere keren om als doel te stellen een mooie tijd neer te zetten bij de Western States 100. Maar hij bedacht dan altijd dat zijn lichaam en geest smelten zodra de temperatuur boven de 25 graden Celsius komt.

Trailrunning zorgt voor duidelijkheid in mijn leven”, zegt Weller. “Kleuren zijn levendiger op bergtoppen. Emoties voelen helderder in het bos. Deze abstracties in het wild zijn de basis van mijn werk en van deze samenwerking.

Als ik aan de Western States 100 denk en de keren dat ik erheen gegaan ben om naar de run te kijken, zijn er drie verschillende stukken van het parcours die me bijgebleven zijn. Elk stuk heeft een unieke persoonlijkheid en brengt de unieke persoonlijkheden van de deelnemers aan de run naar boven. Ik heb een kleurrijk verhaal gecreëerd op basis van de speciale omgeving en de emoties van de runners die je op het parcours tegenkomt.

De collectie is nu verkrijgbaar via www.thenorthface.eu. Volg @thenorthface op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van toekomstige collecties.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest