ASICS lanceert de Gel-Kayano 28: dezelfde, kenmerkende stabiliteit voor een nog soepelere run

door 2 jul, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De nieuwe ASICS GEL-KAYANO 28 is voorzien van een nieuw low-profile External Heel Counter en DYNAMIC DUOMAX™ technologie, die samen zorgen voor een efficiënte afzet van de tenen. En zonder een overmatige afrol van de voet naar binnen. Bij de afzet van de tenen zorgt FF BLAST™ schuim voor een lichte demping en een snelle veerkracht, voor een dynamischer gevoel.

Om de geliefde formule van de GEL KAYANO™ 28 nog verder te verbeteren, heeft ASICS het nieuwe FF BLAST™ schuimmateriaal gecombineerd met de 3D SPACE CONSTRUCTION™ technologie, die volledig in contact staat met de grond en genderspecifiek is, om een nog zachter en soepeler loopgevoel te creëren en het algehele comfort verhoogt. 

  • De GEL-KAYANO™ 28 van ASICS is al meer dan een kwart eeuw favoriet onder hardlopers en is nu verbeterd door de toevoeging van FF BLAST demping.
  • Een nieuw ontworpen low-profile hielstructuur zorgt voor een efficiënte teenafzet, een stabiele run en biedt uitstekend comfort.

ASICS atlete Joanna Mazur, Europees kampioen Para Atletiek op de 200m, 400m en 1500m en wereldkampioen Para Atletiek op de 1500m, beschrijft hoe de geavanceerde stabiliteit van de GEL-KAYANO 28 lopers gemoedsrust geeft. Over de keuze voor de GEL-KAYANO zegt ze: “Als je letterlijk de grond niet voor je kunt zien, moet je weten dat je schoenen je stabiel en ondersteund houden.”

De GEL-KAYANO™ 28 is vanaf nu hier verkrijgbaar voor €180. 

Voor meer informatie over de producten kunt je terecht op asics.nl.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!