HOKA ONE ONE introduceert Zinal: een nieuw trail-icoon

door 4 jul, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

HOKA ONE ONE® introduceert de Zinal: een super lichtgewicht en responsieve trailschoen. Ga de strijd aan met ruw terrein en vlieg over de trails!

Met zijn perfecte combinatie van snelheid en wendbaarheid is de behendige Zinal je trailrunner voor kortere afstanden. De gestripte bovenkant van de schoen – gemaakt van gerecycled garen – is ontworpen met een gevouwen tong, zodat je vuil buiten je schoen houdt. 

De Zinal heeft daarnaast HOKA PROFLY™-technologie met dubbele dichtheid in de bouw van de tussenzool, met ultralicht schuim aan de bovenkant en rubberen EVA op de onderkant. De schoen is verder afgewerkt met Vibram® Megagrip met Litebase-buitenzool voor maximale grip en toch een minimaal gewicht. 

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Zinal is vanaf 1 juli 2021 verkrijgbaar op hokaoneone.com en bij HOKA-dealers zoals Runningdirect.nl. Adviesprijs is 160 euro.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!