.

HOKA ONE ONE introduceert Zinal: een nieuw trail-icoon

door 4 jul, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport

HOKA ONE ONE® introduceert de Zinal: een super lichtgewicht en responsieve trailschoen. Ga de strijd aan met ruw terrein en vlieg over de trails!

Met zijn perfecte combinatie van snelheid en wendbaarheid is de behendige Zinal je trailrunner voor kortere afstanden. De gestripte bovenkant van de schoen – gemaakt van gerecycled garen – is ontworpen met een gevouwen tong, zodat je vuil buiten je schoen houdt. 

De Zinal heeft daarnaast HOKA PROFLY™-technologie met dubbele dichtheid in de bouw van de tussenzool, met ultralicht schuim aan de bovenkant en rubberen EVA op de onderkant. De schoen is verder afgewerkt met Vibram® Megagrip met Litebase-buitenzool voor maximale grip en toch een minimaal gewicht. 

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Zinal is vanaf 1 juli 2021 verkrijgbaar op hokaoneone.com en bij HOKA-dealers zoals Runningdirect.nl. Adviesprijs is 160 euro.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Hardlopen in de regen is zo gek nog niet met Mizuno

Hardlopen in de regen is zo gek nog niet met Mizuno

Het nieuwe Mizuno Waterproof 20K ER Hardloopjack geeft je optimale bescherming tijdens hevige regenbuien. Dat is mooi want hardlopen in de regen is zo gek nog niet. Regen filtert vuile stoffen uit de lucht waardoor je extra zuurstof binnenkrijgt....

Pin It on Pinterest