.

Zwevend hardlopen met Wave Sky 5 van Mizuno

door 21 jul, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport

Als je houdt van snelheid en een zwevend gevoel tijdens je run, dan is de nieuwe Wave Sky 5 van Mizuno jouw hardloopschoen. Het Japanse merk heeft haar nieuwste, state-of-the-art, foamwave-technologie toegepast in deze allround runningschoen. De veerkrachtige afzet, soepele afwikkeling en zachte landing zorgen voor een fabelachtig zwevend gevoel en ultiem comfort.

Het MIZUNO ENERZY CORE materiaal in de tussenzool geeft bij iedere stap substantieel meer energie terug. De foamwave-constructie met korte golfjes zorgt voor stabiliteit en de lange foamwave zorgt voor sturing tijdens de afwikkeling. Onder de hak en voorvoet is het materiaal dikker, zodat de druk bij de landing goed wordt opgevangen: erg fijn voor je gewrichten die bij iedere stap de klappen moeten opvangen. De Wave Sky 5 is een echte schokdemper.

Tweede huid

Het belijning van deze nieuwe Mizuno oogt snel en aerodynamisch. Het bovenwerk bestaat uit stretch airmesh dat voelt als een tweede huid. Het biedt comfort, stabiliteit en een hoog ademend vermogen. De halfvastgezette tong is gemaakt van rekbaar materiaal voor een naadloze aansluiting rondom je voet. 

De slijtzool van geblazen rubber gaat zeer lang mee en biedt veel grip. Aan de buitenkant van de hak is X10 carbonrubber toegevoegd voor nog meer slijtvastheid. De voorvoet bevat flexgroeven over de gehele breedte zodat je lekker soepel afwikkelt. Onder de voorvoet en hak is de zool verbreed, waardoor je meer stabiliteit ervaart.

Informatie

De Mizuno Wave Sky 5 is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops zoals Runningdirect.nl. De hardloopschoenen zijn er in dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 169,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam en steeds vaker lopen we hard in de regen. Dit betekent dat niet alleen de herfst en de winter, maar ook de feestdagen om de hoek staan! Omdat we onze gezonde levensstijl het liefst zo...

Black Friday Deals voor hardlopers

Black Friday Deals voor hardlopers

Je kan er niet omheen, overal zie je Black Friday deals voorbij komen en tegenwoordig zelfs deals die een week of zelfs langer duren. Maar zijn er ook leuke Black Friday Deals voor hardlopers? Jazeker die zijn er ook, hieronder een paar leuke deals...

Pin It on Pinterest