Venloop verplaatst naar woensdag 23 tot en met 27 maart 2022

door 23 jul, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Stichting Venloop heeft besloten de Weir Venloop 2021, die eerder al van maart 2021 werd doorgeschoven naar september 2021, nogmaals te verplaatsen en dit keer naar 23 t/m 27 maart 2022. De ontwikkelingen van de laatste weken omtrent het coronavirus maken dat Stichting Venloop onvoldoende perspectief ziet op een versoepeling van alle nog geldende maatregelen waaronder de 1,5 meter maatregel.

Voorzitter Erik Schnock licht de keuze van Stichting Venloop toe: “Als organisatie hebben we in een eerder stadium al aangegeven dat de Venloop alleen door kan gaan als er geen beperkende maatregelen meer zijn. Testen voor toegang is bij ons evenement geen optie, omdat er geen sprake is van een gesloten evenemententerrein. Ook de 1,5 meter maatregel vormt momenteel nog een belemmering. Het ging even de goede kant op, maar twee weken geleden werden evenementen weer verboden. Recent is Nederland weer “op rood” gegaan en dat betekent dat de volgende stap uit het openingsplan weer wordt uitgesteld en er in plaats daarvan mogelijk zelfs aanvullende maatregelen komen. In goed overleg met de gemeente zijn we dan ook gekomen tot dit besluit. De gezondheid van onze deelnemers, publiek en vrijwilligers staat altijd op de eerste plaats.”

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Toptijd Mike Foppen bij Seven Hills Record Run

Toptijd Mike Foppen bij Seven Hills Record Run

Foto: Tijn Dekkers Mike Foppen heeft in zijn thuisstad de Seven Hills Record Run gewonnen. Hij deed dit in een persoonlijk record van 13:28. In een spannende eindsprint wist hij vier andere atleten nipt voor te blijven. Nils Voigt liep in het...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest