Dafne Schipper loopt geen 100 meter in Tokio

door 28 jul, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Aanstaande vrijdag zal Dafne Schippers niet aan de start verschijnen van de 100 meter tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Schippers wil zich helemaal gaan richten op de 200 meter en de 4×100 meter estafette.

Schippers kampt het hele jaar al met rugproblemen maar werd dit jaar nog wel Nederlands kampioen op de 100 meter. Nu ze de 100 meter laat schieten heeft ze meer tijd om zich voor te bereiden op haar favoriete onderdeel de 200 meter.

Maandagnacht is de eerste ronde van de 200 meter (03:30 uur Nederlandse tijd). Bekijk hier het tijdschema van alle atletiek onderdelen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest