DAKA trainingspartner van de Harbour Run voor de komende 2 jaar

door 31 jul, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

DAKA helpt elke sporter op weg naar succes, van beginnende tot gevorderde sporter. Onder het mom van dit motto verbindt de van oorsprong in Rotterdam opererende sportketen zich de komende 2 jaar als trainingspartner aan de Harbour Run.

Get ready met DAKA

Samen met DAKA zorgen we ervoor dat de Harbour Runners optimaal voorbereidt zijn voor de Harbour Run! Als running specialist voorziet DAKA, hardlopers van de beste running gear met een ruim assortiment aan hardloopkleding, schoenen, sokken en running accessoires. Het begint immers allemaal met de juiste uitrusting. Daarnaast draait de voorbereiding ook voor een groot deel om Lifestyle. DAKA helpt deelnemers op weg om fit aan de start te staan door het aanbod in sportvoeding en te inspireren met de beste tips & tricks.

DAKA Sport & Lifestyle: since 1965

Met 16 filialen verspreid over heel Nederland én een online webshop vind je bij DAKA het meest omvattende en beste aanbod aan sport- en lifestyle artikelen. Of je nu gaat voor hardlopen, hockey, voetbal, tennis, wintersport of een andere sportieve activiteit: bij DAKA ga jij voor nóg meer plezier in je sport.

Harbour Run x DAKA

”Als echte sportliefhebbers zijn wij bij DAKA trots op een samenwerking met de Harbour Run”, aldus directeur Jan-Peter Dankaart. De toegankelijkheid van het evenement is iets wat de sportketen zeer aantrekt: ”DAKA helpt sporters op weg naar succes. Wat het doel ook is, groot of klein. Of je nu gaat voor de snelste tijd in de wedstrijd of voor de overwinning op jezelf: als je er écht voor gaat, is alles mogelijk”, stelt Jan-Peter. ”En wat is nou mooier dan bijdragen aan een sportieve activiteit door Rotterdam, de stad waar DAKA in 1965 ooit begon?”. Hij vervolgt: ”Wij blijven zeker niet alleen aan de zijlijn staan, als team doen wij ook mee aan de Harbour Run! De voorbereidingen zijn al in volle gang”.

Bij DAKA kun je rekenen op een bak aan ervaring op sportgebied. ”In onze winkels bieden wij services om sporters van elk niveau nog meer plezier te kunnen geven tijdens het sporten. Zo bieden wij met de DAKA Feet-ID een gepersonaliseerde oplossing voor het vinden van de juiste hardloopschoen. De scan analyseert de voet, terwijl de loopanalyse met behulp van de geavanceerde drukplaattechnologie laat zien waar drukpunten zich bevinden. Natuurlijk wordt de scan uitgevoerd onder begeleiding van een ervaren hardloopspecialist”.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Drie parcoursrecords bij Stevensloop

Drie parcoursrecords bij Stevensloop

Luuk Maas en Ruth van der Meijden hebben de winst gepakt op de 10 kilometer van de Alfa Laval Stevensloop. Maas deed dit in een parcoursrecord van 29:20. Op de 5 kilometer liep Femke Rosbergen een parcoursrecord (16:12). Milan van der Meer...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest