Sifan Hassan gaat voor Olympische trilogie

door 1 aug, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Sifan Hassan heeft besloten om ook de 1500 meter te lopen tijdens deOlympische Spelen in Tokio. De wereldkampioen van 2019, Hassan won zowel de 1500 meter als de 10.000 meter, zal nu dus gaan voor drie podium plekken.

Sifan Hassan: “Voor mij is het cruciaal om mijn hart te volgen. Dat doen is veel belangrijker dan gouden medailles. Dat houdt me gemotiveerd en het zorgt ervoor dat ik blijf genieten van deze mooie sport.”

Na goed door de eerste ronde van de 5.000 meter halve finale te zijn gekomen, begint Hassan op maandag 2 augustus aan de rondes van de 1.500 meter en zal ze later die dag in de finale starten van de 5000 meter. Ze kijkt ernaar uit om deze enorme prestatie aan te gaan en wil zichzelf uitdagen op haar favoriete afstanden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!