.

Sifan Hassan gaat voor Olympische trilogie

door 1 aug, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

Sifan Hassan heeft besloten om ook de 1500 meter te lopen tijdens deOlympische Spelen in Tokio. De wereldkampioen van 2019, Hassan won zowel de 1500 meter als de 10.000 meter, zal nu dus gaan voor drie podium plekken.

Sifan Hassan: “Voor mij is het cruciaal om mijn hart te volgen. Dat doen is veel belangrijker dan gouden medailles. Dat houdt me gemotiveerd en het zorgt ervoor dat ik blijf genieten van deze mooie sport.”

Na goed door de eerste ronde van de 5.000 meter halve finale te zijn gekomen, begint Hassan op maandag 2 augustus aan de rondes van de 1.500 meter en zal ze later die dag in de finale starten van de 5000 meter. Ze kijkt ernaar uit om deze enorme prestatie aan te gaan en wil zichzelf uitdagen op haar favoriete afstanden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest