Sifan Hassan gaat voor Olympische trilogie

door 1 aug, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Sifan Hassan heeft besloten om ook de 1500 meter te lopen tijdens deOlympische Spelen in Tokio. De wereldkampioen van 2019, Hassan won zowel de 1500 meter als de 10.000 meter, zal nu dus gaan voor drie podium plekken.

Sifan Hassan: “Voor mij is het cruciaal om mijn hart te volgen. Dat doen is veel belangrijker dan gouden medailles. Dat houdt me gemotiveerd en het zorgt ervoor dat ik blijf genieten van deze mooie sport.”

Na goed door de eerste ronde van de 5.000 meter halve finale te zijn gekomen, begint Hassan op maandag 2 augustus aan de rondes van de 1.500 meter en zal ze later die dag in de finale starten van de 5000 meter. Ze kijkt ernaar uit om deze enorme prestatie aan te gaan en wil zichzelf uitdagen op haar favoriete afstanden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest