Sifan Hassan gaat voor Olympische trilogie

door 1 aug, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Sifan Hassan heeft besloten om ook de 1500 meter te lopen tijdens deOlympische Spelen in Tokio. De wereldkampioen van 2019, Hassan won zowel de 1500 meter als de 10.000 meter, zal nu dus gaan voor drie podium plekken.

Sifan Hassan: “Voor mij is het cruciaal om mijn hart te volgen. Dat doen is veel belangrijker dan gouden medailles. Dat houdt me gemotiveerd en het zorgt ervoor dat ik blijf genieten van deze mooie sport.”

Na goed door de eerste ronde van de 5.000 meter halve finale te zijn gekomen, begint Hassan op maandag 2 augustus aan de rondes van de 1.500 meter en zal ze later die dag in de finale starten van de 5000 meter. Ze kijkt ernaar uit om deze enorme prestatie aan te gaan en wil zichzelf uitdagen op haar favoriete afstanden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

De 25e editie van de 15 kilometer lange Pfixx Solar Montferland Run is gewonnen door de favoriet Sabastian Sawe. De regerend wereldkampioen halve marathon kwam met grote voorsprong als eerste over de finishlijn in ’s-Heerenberg. Bij de vrouwen ging...

Pin It on Pinterest