De Pacer: Het grootse gouden verhaal van Sifan Hassan

door 4 aug, 2021Podcasts0 Reacties

SportSport

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer gaan ze het hebben over Sifan Hassan en haar trilogie, haar val en winst op de 5000 meter.

“Dit is een Tokio-special, of nee: een Sifan Hassan-special. Na een meeslepende dag – waarop Sifan Hassan valt, opstaat, alsnog wint, stresst én Nederland na 29 jaar weer olympisch atletiekgoud  bezorgt – praten we bij. Eric Brommert mer vierkante ogen vanuit Rotterdam, Pim Bijl zittend op de tribune van een pikkedonker en compleet verlaten Olympisch Stadion.”

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest