De Pacer: Abdi met zijn vrienden op het podium & een terugblik op het ongekende Nederlandse atletieksucces

door 9 aug, 2021Podcasts0 Reacties

Runningdirect.nl

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer gaan ze het hebben over de zilveren medaille van Abdi Nageeye en kijken ze terug naar de afgelopen Olympische Spelen.

“Nog geen uur na de sensationele zilveren medaille van Abdi Nageeye op de marathon nemen we deze aflevering van De Pacer op. We praten uitgebreid na over de gedenkwaardige marathon van onze vriend van de show. Over de race van zijn leven en de ontroerende beelden waarop hij oog heeft voor zijn vrienden. Hij beleeft het mooiste moment van zijn carrière met zijn vrienden Eliud Kipchoge en Bashir Abdi op het podium.

“Verder blikken we terug. Op een ongekend succesvol Nederlands atletiektoernooi. Met liefst acht medailles. Met ook het zilver bij de 4×400 meter-ploeg, de podiumplaatsen van Anouk Vetter en Emma Oosterwegel op de zevenkamp, het brons van debutant Femke Bol op de 400 meter horden en – uiteraard – Sifan Hassan en haar drie prestaties voor de eeuwigheid op de 5000, de 1500 en de 10.000 meter. De Olympische Spelen in Tokio, we zullen ze voor altijd herinneren.”

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Podcast De Pacer: Vallen, opstaan en de lessen van een gouden WK

Podcast De Pacer: Het marathongezinnetje

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij met de ouders van Pim. Zo’n 31 jaar geleden stonden zij aan de basis van De Pacer. En...

Pin It on Pinterest