Road2Rotterdam Trainingslopen in Parkstad

door 11 aug, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
Road2Rotterdam Trainingslopen

Aanstaande zondag, 22 augustus 2021, vindt de eerste R2R-trainingsloop plaats, over een afstand van max. 20 km. De Parelloop-organisatie organiseert voor deelnemers aan de Marathon Rotterdam en voor overige liefhebbers van het lange afstand lopen weer een viertal trainingslopen in omgeving Brunssum.

Afstanden en data

De afstanden lopen op van 20 naar 25, 30 en 35 km; waarbij het ook mogelijk is slechts een deel van de geplande afstand te lopen. Elke 5 à 7 km passeer je de startlocatie. De trainingslopen vinden plaats op de zondagen 22 augustus, 5 september, 19 september en 3 oktober 2021. Start is om 09.00 uur vanaf SV Langeberg (Hendrick Avercamp 1 Brunssum); inschrijven vanaf 08.30 uur.
 
Deelnemers kunnen zich aansluiten bij een groep die wordt aangevoerd door ervaren en goed herkenbare tempomakers. Uitgangspunt hierbij zijn je gemiddelde tijden per km (tussen 5.00 en 6.30 minuten); ook zal er voor de kortere afstanden een groep met een rustiger tempo begeleid worden. Elke ca. 5 km is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee, sportdrank en banaan. 

Inschrijven en kosten

Deelname kost € 5,00 per keer of € 18,50 bij inschrijving voor alle trainingslopen. Dag inschrijving is mogelijk tot 15 minuten voor de start; kosten bedragen dan € 6,00 per trainingsloop. Mail voor meer informatie of voorinschrijving naar info@parelloop.nl .

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Pin It on Pinterest