Road2Rotterdam Trainingslopen in Parkstad

door 11 aug, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Road2Rotterdam Trainingslopen

Aanstaande zondag, 22 augustus 2021, vindt de eerste R2R-trainingsloop plaats, over een afstand van max. 20 km. De Parelloop-organisatie organiseert voor deelnemers aan de Marathon Rotterdam en voor overige liefhebbers van het lange afstand lopen weer een viertal trainingslopen in omgeving Brunssum.

Afstanden en data

De afstanden lopen op van 20 naar 25, 30 en 35 km; waarbij het ook mogelijk is slechts een deel van de geplande afstand te lopen. Elke 5 à 7 km passeer je de startlocatie. De trainingslopen vinden plaats op de zondagen 22 augustus, 5 september, 19 september en 3 oktober 2021. Start is om 09.00 uur vanaf SV Langeberg (Hendrick Avercamp 1 Brunssum); inschrijven vanaf 08.30 uur.
 
Deelnemers kunnen zich aansluiten bij een groep die wordt aangevoerd door ervaren en goed herkenbare tempomakers. Uitgangspunt hierbij zijn je gemiddelde tijden per km (tussen 5.00 en 6.30 minuten); ook zal er voor de kortere afstanden een groep met een rustiger tempo begeleid worden. Elke ca. 5 km is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee, sportdrank en banaan. 

Inschrijven en kosten

Deelname kost € 5,00 per keer of € 18,50 bij inschrijving voor alle trainingslopen. Dag inschrijving is mogelijk tot 15 minuten voor de start; kosten bedragen dan € 6,00 per trainingsloop. Mail voor meer informatie of voorinschrijving naar info@parelloop.nl .

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest