AA drink refresht de deelnemers van de Harbour Run

door 13 aug, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
AA drink refresht de deelnemers van de Harbour Run

AA Drink ISO Lemon is dit jaar de officiële sportdrank van de Harbour Run! Tijdens de Harbour Run kunnen de deelnemers zichzelf bij de AA Drink refreshpoints trakteren op een ijskoude dorstlesser. Hiermee kunnen deelnemer zichzelf opladen, hun grezen verleggen en zichzelf dwingen tot het uiterste.

Verleg de grenzen van je vriendschap

Uit liefde voor de sport stimuleert AA Drink iedereen om te gaan sporten. Wat je doel ook is, AA Drink helpt je om beter te presteren. Het gebruik van de juiste sportdrank op het juiste moment kan het verschil betekenen tussen winst of verlies, tussen het breken van een PR of niet. AA Drink heeft daarom een breed assortiment aan functionele sportdranken. Voor de specifieke gebruiksmomenten voor, tijdens of na het sporten. Zo kan jij altijd maximaal presteren. Jij bepaalt hoe hard je er voor gaat, AA Drink zorgt dat je blijft gaan!AA Drink, Ready For More.

Tijdens de Rotterdam Harbour Run draait het om het verleggen van fysieke en mentale grenzen. Het is een totaalbeleving die je samen met vrienden ervaart in een unieke setting in de haven van Rotterdam. Samen hindernissen overwinnen. Elkaar motiveren en helpen. Grenzen verleggen… en natuurlijk een hoop fun van start tot finish. “Een obstacle run is één van de leukste en meest uitdagende sportieve activiteiten die je samen met je vrienden kan doen en daar willen we als nummer 1 sportdrank van Nederland graag deel van uitmaken.”

Meer info over de Harbour Run is hier te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!