Inschrijving editie 2021 Warandeloop geopend en Capi Europe is hoofdsponsor

door 1 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Capi Europe verbindt zich voor 2021 en 2022 als hoofdsponsor aan de Warandeloop Tilburg. De Warandeloop Tilburg is blij en trots dat Capi Europe kiest voor deze ondersteuning. Mede door deze samenwerking kan de Warandeloop Tilburg haar hoge ambities waar blijven maken. Daar waar Capi Europe vitaliteit voor zijn medewerkers hoog in het vaandel heeft en zij een Tilburgs bedrijf zijn, was de verbinding snel gelegd met de Warandeloop Tilburg.

De Warandeloop vindt plaats op 27 en 28 november in de Oude Warande (Stadsbos013) nabij Tilburg University. De inschrijving is inmiddels opengesteld via www.warandeloop.nl.

Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van de productie vindt plaats in de fabriek in Tilburg. Het Nederlandse bedrijf Capi Europe produceert klimaatneutraal en ontving daarvoor het label CO2 Neutral® Company. Elke bloempot uit de Made in Holland-collectie is vanaf december 2020 voorzien van dit keurmerk. Capi Europe is de eerste in de branche met dit label.

Sponsors en partners

De Warandeloop Tilburg heeft naast een nieuwe hoofdsponsor ook een aantal andere nieuwe sponsoren / partners verwelkomd. Al deze nieuwe sponsoren / partners zetten zich, samen met de reeds bestaande sponsoren, in om vitaal bewegen op alle niveaus te stimuleren. Nieuwe partners zijn Midpoint Brabant en Vitaal Kraaiven. Nieuwe sponsoren zijn : Agristo, PEP, Kragtgroep, Taxperience, Q-promotions, Remmers Bouwgroep, Kinderstad Sport BSO, en Volvo Van Roosmalen.

Warandeloop Tilburg

Al meer dan 60 jaar is de Warandeloop in Tilburg een fenomeen. Naast wedstrijden voor jeugd en het Crossgala, vindt ook de recreatieve loper of wandelaar zijn/haar uitdaging eind november. Ook voor scholieren is er uitgebreid aandacht. Kortom, deelnemers van 5 jaar tot hoge leeftijd komen in beweging in een ongedwongen sfeer en nodigen we uit tot het neerzetten van een sportieve prestatie. In 2021 is de Warandeloop Tilburg eveneens gastheer voor het Nederlands Kampioenschap Cross.

Covid

Uiteraard zal de organisatie het evenement binnen de Covid richtlijnen organiseren. Zodra duidelijk is welke richtlijnen in november gelden, zullen we waar nodig maatregelingen treffen. De inmiddels traditionele Warande by Night op vrijdagavond staat dit jaar, vanwege alle onzekerheden rond Covid, NIET op het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest