Inschrijving editie 2021 Warandeloop geopend en Capi Europe is hoofdsponsor

door 1 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Capi Europe verbindt zich voor 2021 en 2022 als hoofdsponsor aan de Warandeloop Tilburg. De Warandeloop Tilburg is blij en trots dat Capi Europe kiest voor deze ondersteuning. Mede door deze samenwerking kan de Warandeloop Tilburg haar hoge ambities waar blijven maken. Daar waar Capi Europe vitaliteit voor zijn medewerkers hoog in het vaandel heeft en zij een Tilburgs bedrijf zijn, was de verbinding snel gelegd met de Warandeloop Tilburg.

De Warandeloop vindt plaats op 27 en 28 november in de Oude Warande (Stadsbos013) nabij Tilburg University. De inschrijving is inmiddels opengesteld via www.warandeloop.nl.

Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van de productie vindt plaats in de fabriek in Tilburg. Het Nederlandse bedrijf Capi Europe produceert klimaatneutraal en ontving daarvoor het label CO2 Neutral® Company. Elke bloempot uit de Made in Holland-collectie is vanaf december 2020 voorzien van dit keurmerk. Capi Europe is de eerste in de branche met dit label.

Sponsors en partners

De Warandeloop Tilburg heeft naast een nieuwe hoofdsponsor ook een aantal andere nieuwe sponsoren / partners verwelkomd. Al deze nieuwe sponsoren / partners zetten zich, samen met de reeds bestaande sponsoren, in om vitaal bewegen op alle niveaus te stimuleren. Nieuwe partners zijn Midpoint Brabant en Vitaal Kraaiven. Nieuwe sponsoren zijn : Agristo, PEP, Kragtgroep, Taxperience, Q-promotions, Remmers Bouwgroep, Kinderstad Sport BSO, en Volvo Van Roosmalen.

Warandeloop Tilburg

Al meer dan 60 jaar is de Warandeloop in Tilburg een fenomeen. Naast wedstrijden voor jeugd en het Crossgala, vindt ook de recreatieve loper of wandelaar zijn/haar uitdaging eind november. Ook voor scholieren is er uitgebreid aandacht. Kortom, deelnemers van 5 jaar tot hoge leeftijd komen in beweging in een ongedwongen sfeer en nodigen we uit tot het neerzetten van een sportieve prestatie. In 2021 is de Warandeloop Tilburg eveneens gastheer voor het Nederlands Kampioenschap Cross.

Covid

Uiteraard zal de organisatie het evenement binnen de Covid richtlijnen organiseren. Zodra duidelijk is welke richtlijnen in november gelden, zullen we waar nodig maatregelingen treffen. De inmiddels traditionele Warande by Night op vrijdagavond staat dit jaar, vanwege alle onzekerheden rond Covid, NIET op het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Deze week beginnen de EK Atletiek in Rome in het Stadio Olimpico. De EK Atletiek worden gehouden van 7 tot en met 12 juni 2024. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!