Vijfde editie Urban Trail Eindhoven op 12 december

door 1 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Op zondag 12 december 2021 gaat de KLM Urban Trail Eindhoven weer van start. De vijfde editie biedt deelnemers een uniek parcours, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Eindhoven leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

De KLM Urban Trail Eindhoven biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de Eindhovense binnenstad: “Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo is de start en finish op het Lichtplein en lopen we door het Piazza Center lopen. Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken”, aldus organisator Sigrid van der Toorn.

Hoopvol gestemd

De editie van 2020 kon door COVID-19 geen doorgang vinden, maar voor de editie in 2021 is de organisatie hoopvol gestemd: ”Nu het kabinet een nieuw perspectief heeft aangegeven, rekenen wij erop dat ons evenement in het najaar veilig kan verlopen”, zegt Van der Toorn. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.” Mocht de KLM Urban Trail Eindhoven onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 12 december 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Twee afstanden en startwave keuze

Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Eindhoven. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie op het Lichtplein. Om spreiding te waarborgen kunnen deelnemers vooraf een starttijd kiezen. Na hun inspanning worden ze beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Kalender 2021

De KLM Urban Trail Series wordt in 2021 georganiseerd in Utrecht, Leeuwarden, Groningen, Amsterdam, Eindhoven, Eindhoven en Eindhoven. In 2022 organiseren we weer een volledige serie met 12 runs. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series. 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag via de Eindhovenurbantrail.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Pin It on Pinterest