SportSport

Vandaag stapte ik voor het eerst in een Brooks. Een Brooks hardloopschoen. De Brooks Levitate 5 maar liefst. Ja ja! Een heel nieuwe ervaring. Want al 25 jaar loop ik met een ander merk hardloopschoenen. Altijd en eeuwig dezelfde. Zo van: ik weet wat het beste is, dit doe ik al 25 jaar, mij hoef je niets meer te vertellen. 

Het is een beetje als naar een nieuwe kapper gaan. Een enorme stap! Zeker als je krampachtig vasthoudt aan je oude vertrouwde kapper. Ga er maar aanstaan. Grappig is dat je meestal verrast wordt, een nieuwe aanpak, een nieuwe techniek, en zie daar, je bent een nieuw mens. Met een verbeterde coupe. 

En zo was het precies. In de eerste plaats, ik ga niet liegen voor je, vond ik ze gewoon heel mooi. Dat kan maar duidelijk zijn. Ik weet natuurlijk dat je daar absoluut niet op mag letten, maar ik kan het niet laten. Vind ik toch reuze fijn, als die schoenen er leuk uitzien. 

En dat knitted gebeuren, zo’n gebreide pasvorm, ja dat heeft echt wat. Dat zit gelijk lekker. Als een sok, kan gewoon niet misgaan. Ik liep dus grappig genoeg gelijk heerlijk. Ze zitten zalig. En dan de zool. Die heeft een drop. De meeste mensen kennen dat natuurlijk al lang, maar ik had er nog nooit op gelopen. Nou, dat wil wel. Vooruit gestuwd word je. Lekker hoor. Hoppa, gelijk een gezellig tempo te pakken.

Conditioneel kon ik het nog niet echt bijhouden, maar de schoenen gaan ervoor. Dus ik mee. Flink naar adem happend, maar op karakter door, ik wil niet onder doen voor mijn nieuwe Brooks Levitate. De techniek van de schoen bracht mij naar een hoger level, en dan is er maar een ding wat je kan doen. Volgen! Je moet! 

Uiteraard was ik kapot, maar zoals het hoort: heel voldaan. Ja zelfs een beetje trots. 

Volgende keer ga ik de Brooks Ghost 14 proberen! Ik neem aan dat ik dan muisstil zal rennen. Dat wordt schrikken voor de luitjes die ik ga inhalen. Whahaha. 👻


Specs

  • soort hardloopschoen: allround hardloopschoen
  • Schoentype: neutraal
  • drop: 8mm
  • gewicht: 272 gram

Meer info over de Brooks Levitate 5 is hier te vinden!

Tags: Brooks | Review

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

HOKA lanceert de Matafe Speed 4

HOKA lanceert de Matafe Speed 4

HOKA® brengt de nieuwste toevoeging in zijn collectie Matafe-hardloopschoenen op de markt, de Matafe Speed 4. Deze schoen is speciaal ontworpen voor hardlopers die rennen op de zwaarste en meest onherbergzame ondergronden. Dankzij zijn extreem...

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam en steeds vaker lopen we hard in de regen. Dit betekent dat niet alleen de herfst en de winter, maar ook de feestdagen om de hoek staan! Omdat we onze gezonde levensstijl het liefst zo...

Pin It on Pinterest