.

Derde editie Urban Trail Haarlem op 7 november

door 7 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Urban Trail Haarlem

Op zondag 7 november 2021 gaat de KLM Urban Trail Haarlem weer van start. De derde editie biedt deelnemers een uniek parcours, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Haarlem leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

De KLM Urban Trail Haarlem biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de Haarlemse binnenstad: “Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo gaat het parcours door De Dakkas en Bakenesserkerk. Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken”, aldus organisator Sigrid van der Toorn.

Hoopvol gestemd

De editie van 2020 kon door COVID-19 geen doorgang vinden, maar voor de editie in 2021 is de organisatie hoopvol gestemd: ”Nu het kabinet een nieuw perspectief heeft aangegeven, rekenen wij erop dat ons evenement in het najaar veilig kan verlopen”, zegt Van der Toorn. “Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.” Mocht de KLM Urban Trail Haarlem onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 7 november 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Twee afstanden en startwave keuze

Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Haarlem. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie de Grote of St.-Bavokerk aan de Grote Markt. Om spreiding te waarborgen kunnen deelnemers vooraf een starttijd kiezen. Na hun inspanning worden ze beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest