De Pacer: De do’s en dont’s in de marathonspecifieke fase van de voorbereiding

door 10 sep, 2021Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer een zeer interessante podcast over de do’s en dont’s tijdens je marathon training.

“De marathons in oktober komen dichterbij, de trainingen worden langer en zwaarder, de omvang gaat omhoog. Maar hoe pak je deze specifieke fase van de voorbereiding het beste aan? Wat zijn de valkuilen? Hoe bepaal je jouw realistische tijdsdoel? Daar praten we vandaag over, na een gezamenlijke training van Bo Ummels, Nederlands marathonkampioene in 2019, en Pim Bijl, met coach Guido Hartensveld op de fiets. Eric Brommert is er uiteraard ook bij, al liet hij de training van 3x 10 kilometer wijselijk links liggen.”

Veel luisterplezier

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: Hunkeren naar, de laatste van Lee, een Vlaamse ode

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest