Zevenheuvelenloop gaat ook door

door 17 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Zevenheuvelenloop

De 37e editie van de NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 20 en zondag 21 november gaat door. Naar aanleiding van de persconferentie over de versoepelingen heeft de Stichting Zevenheuvelenloop groen licht gekregen van de gemeente Nijmegen en veiligheidsregio. De komende weken wordt samen met de gemeente en de veiligheidsregio bekeken hoe de coronamaatregelen bij het evenement er precies uit komen te zien.

Zevenheuvelenloop als trainingsdoel

Na twee jaar zonder hardloopevenementen kijkt directeur Alexander Vandevelde erg uit naar het derde weekend van november: “We kijken ernaar uit om weer lopers te ontvangen in Nijmegen. De afgelopen anderhalf jaar hebben we mensen met verschillende initiatieven gemotiveerd om in beweging te blijven, maar ons evenement als einddoel ontbrak natuurlijk. Nu kunnen we eindelijk weer dat doel aan onze deelnemers aanbieden wat ze motiveert om er echt voor te gaan.”

Inschrijven

Inschrijven voor de 7 kilometer bij de NN Zevenheuvelennacht op zaterdagavond 20 november en de 15 kilometer op zondag 21 november kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest