.

Zevenheuvelenloop gaat ook door

door 17 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Zevenheuvelenloop

De 37e editie van de NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 20 en zondag 21 november gaat door. Naar aanleiding van de persconferentie over de versoepelingen heeft de Stichting Zevenheuvelenloop groen licht gekregen van de gemeente Nijmegen en veiligheidsregio. De komende weken wordt samen met de gemeente en de veiligheidsregio bekeken hoe de coronamaatregelen bij het evenement er precies uit komen te zien.

Zevenheuvelenloop als trainingsdoel

Na twee jaar zonder hardloopevenementen kijkt directeur Alexander Vandevelde erg uit naar het derde weekend van november: “We kijken ernaar uit om weer lopers te ontvangen in Nijmegen. De afgelopen anderhalf jaar hebben we mensen met verschillende initiatieven gemotiveerd om in beweging te blijven, maar ons evenement als einddoel ontbrak natuurlijk. Nu kunnen we eindelijk weer dat doel aan onze deelnemers aanbieden wat ze motiveert om er echt voor te gaan.”

Inschrijven

Inschrijven voor de 7 kilometer bij de NN Zevenheuvelennacht op zaterdagavond 20 november en de 15 kilometer op zondag 21 november kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest