Zevenheuvelenloop gaat ook door

door 17 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
Zevenheuvelenloop

De 37e editie van de NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 20 en zondag 21 november gaat door. Naar aanleiding van de persconferentie over de versoepelingen heeft de Stichting Zevenheuvelenloop groen licht gekregen van de gemeente Nijmegen en veiligheidsregio. De komende weken wordt samen met de gemeente en de veiligheidsregio bekeken hoe de coronamaatregelen bij het evenement er precies uit komen te zien.

Zevenheuvelenloop als trainingsdoel

Na twee jaar zonder hardloopevenementen kijkt directeur Alexander Vandevelde erg uit naar het derde weekend van november: “We kijken ernaar uit om weer lopers te ontvangen in Nijmegen. De afgelopen anderhalf jaar hebben we mensen met verschillende initiatieven gemotiveerd om in beweging te blijven, maar ons evenement als einddoel ontbrak natuurlijk. Nu kunnen we eindelijk weer dat doel aan onze deelnemers aanbieden wat ze motiveert om er echt voor te gaan.”

Inschrijven

Inschrijven voor de 7 kilometer bij de NN Zevenheuvelennacht op zaterdagavond 20 november en de 15 kilometer op zondag 21 november kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest