Uplift je mind en ga het avontuur aan met ASICS’ nieuwe trail collectie

door 19 sep, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

ASICS lanceert nieuwe trail collectie bestaande uit schoenen en kleding om lopers met beide voeten stevig op de grond te houden wanneer ze ruw terrein trotseren. Uitgerust met ASICSGRIPTM technologie ondersteunt de FUJI LITE 2 de loper op ruwe oppervlaktes, zodat de focus volledig uitgaat naar het upliften van je mind tijdens het rennen van een trail.

De collectie is ontworpen voor alle weersomstandigheden en terreinen en ondersteunt lopers bij het ontdekken van verschillende wegen. Dankzij de solide tractie op ruwe oppervlaktes worden de voeten van de lopers beschermd. Hierdoor kunnen lopers zich volledig concentreren op het verheffende gevoel tijdens de trail run en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun balans.

De FUJI LITETM 2 schoen is uitgerust met ASICSGRIPTM technologie die een combinatie van snelheid en tractie biedt op alle terreinen. Daarnaast zorgt de FLYTEFOAMTM technologie voor een duurzame maar langdurige lichtgewicht demping. 

Naast de FUJI LITETM 2 schoenen wordt ook de FUJITRAILTM collectie gelanceerd. Doordat er gebruik is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en ergonomische ontwerp kenmerken, biedt de kleding volledige bewegingsvrijheid tijdens het rennen van een trail. 

De nieuwe trail collectie is per direct verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en bij Runningdirect.nl. Ga voor meer informatie over de producten naar asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest