Uplift je mind en ga het avontuur aan met ASICS’ nieuwe trail collectie

door 19 sep, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport

ASICS lanceert nieuwe trail collectie bestaande uit schoenen en kleding om lopers met beide voeten stevig op de grond te houden wanneer ze ruw terrein trotseren. Uitgerust met ASICSGRIPTM technologie ondersteunt de FUJI LITE 2 de loper op ruwe oppervlaktes, zodat de focus volledig uitgaat naar het upliften van je mind tijdens het rennen van een trail.

De collectie is ontworpen voor alle weersomstandigheden en terreinen en ondersteunt lopers bij het ontdekken van verschillende wegen. Dankzij de solide tractie op ruwe oppervlaktes worden de voeten van de lopers beschermd. Hierdoor kunnen lopers zich volledig concentreren op het verheffende gevoel tijdens de trail run en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun balans.

De FUJI LITETM 2 schoen is uitgerust met ASICSGRIPTM technologie die een combinatie van snelheid en tractie biedt op alle terreinen. Daarnaast zorgt de FLYTEFOAMTM technologie voor een duurzame maar langdurige lichtgewicht demping. 

Naast de FUJI LITETM 2 schoenen wordt ook de FUJITRAILTM collectie gelanceerd. Doordat er gebruik is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en ergonomische ontwerp kenmerken, biedt de kleding volledige bewegingsvrijheid tijdens het rennen van een trail. 

De nieuwe trail collectie is per direct verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en bij Runningdirect.nl. Ga voor meer informatie over de producten naar asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest