Uplift je mind en ga het avontuur aan met ASICS’ nieuwe trail collectie

door 19 sep, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl

ASICS lanceert nieuwe trail collectie bestaande uit schoenen en kleding om lopers met beide voeten stevig op de grond te houden wanneer ze ruw terrein trotseren. Uitgerust met ASICSGRIPTM technologie ondersteunt de FUJI LITE 2 de loper op ruwe oppervlaktes, zodat de focus volledig uitgaat naar het upliften van je mind tijdens het rennen van een trail.

De collectie is ontworpen voor alle weersomstandigheden en terreinen en ondersteunt lopers bij het ontdekken van verschillende wegen. Dankzij de solide tractie op ruwe oppervlaktes worden de voeten van de lopers beschermd. Hierdoor kunnen lopers zich volledig concentreren op het verheffende gevoel tijdens de trail run en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun balans.

De FUJI LITETM 2 schoen is uitgerust met ASICSGRIPTM technologie die een combinatie van snelheid en tractie biedt op alle terreinen. Daarnaast zorgt de FLYTEFOAMTM technologie voor een duurzame maar langdurige lichtgewicht demping. 

Naast de FUJI LITETM 2 schoenen wordt ook de FUJITRAILTM collectie gelanceerd. Doordat er gebruik is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en ergonomische ontwerp kenmerken, biedt de kleding volledige bewegingsvrijheid tijdens het rennen van een trail. 

De nieuwe trail collectie is per direct verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en bij Runningdirect.nl. Ga voor meer informatie over de producten naar asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest