Uplift je mind en ga het avontuur aan met ASICS’ nieuwe trail collectie

door 19 sep, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport

ASICS lanceert nieuwe trail collectie bestaande uit schoenen en kleding om lopers met beide voeten stevig op de grond te houden wanneer ze ruw terrein trotseren. Uitgerust met ASICSGRIPTM technologie ondersteunt de FUJI LITE 2 de loper op ruwe oppervlaktes, zodat de focus volledig uitgaat naar het upliften van je mind tijdens het rennen van een trail.

De collectie is ontworpen voor alle weersomstandigheden en terreinen en ondersteunt lopers bij het ontdekken van verschillende wegen. Dankzij de solide tractie op ruwe oppervlaktes worden de voeten van de lopers beschermd. Hierdoor kunnen lopers zich volledig concentreren op het verheffende gevoel tijdens de trail run en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun balans.

De FUJI LITETM 2 schoen is uitgerust met ASICSGRIPTM technologie die een combinatie van snelheid en tractie biedt op alle terreinen. Daarnaast zorgt de FLYTEFOAMTM technologie voor een duurzame maar langdurige lichtgewicht demping. 

Naast de FUJI LITETM 2 schoenen wordt ook de FUJITRAILTM collectie gelanceerd. Doordat er gebruik is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en ergonomische ontwerp kenmerken, biedt de kleding volledige bewegingsvrijheid tijdens het rennen van een trail. 

De nieuwe trail collectie is per direct verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en bij Runningdirect.nl. Ga voor meer informatie over de producten naar asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

HOKA lanceert de Matafe Speed 4

HOKA lanceert de Matafe Speed 4

HOKA® brengt de nieuwste toevoeging in zijn collectie Matafe-hardloopschoenen op de markt, de Matafe Speed 4. Deze schoen is speciaal ontworpen voor hardlopers die rennen op de zwaarste en meest onherbergzame ondergronden. Dankzij zijn extreem...

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam en steeds vaker lopen we hard in de regen. Dit betekent dat niet alleen de herfst en de winter, maar ook de feestdagen om de hoek staan! Omdat we onze gezonde levensstijl het liefst zo...

Pin It on Pinterest