Inschrijving Bruggenloop Rotterdam van start

door 22 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2
Bruggenloop Rotterdam

Goed nieuws voor de hardloopfanaten die uitkijken naar de 32e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Lopers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor het loopevent op zondag 12 december 2021. Ook dit jaar loopt het 15 km lange parcours traditiegetrouw langs de iconische bruggen van Rotterdam.

Beat The Bridges

De Bruggenloop Rotterdam geldt traditioneel als een vroeg kerstcadeautje voor hardlopers. Het parcours van 15 km voert hen onder het motto ‘Together we beat the bridges’ langs zes bruggen, waaronder de iconische Erasmusbrug en de ‘Van Brienenoordbrug’. Uniek is het uitzicht op de skyline van Rotterdam in de invallende schemering. De deelnemers zijn voorzien van een lampje en vormen zo een feeëriek, verlicht loperslint.

Stadion Feijenoord

Ook dit jaar zal de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam plaatsvinden bij het kenmerkende Rotterdamse Feijenoord Stadion. De business teams worden ontvangen in het Maasgebouw. Hier kunnen de business deelnemers elkaar ontmoeten en de laatste voorbereidingen treffen. Business Runners worden voorzien van alle gemakken zoals exclusieve parkeergelegenheid, tassenafgifte, prijsuitreiking, consumptiebonnen voor het ontvangst voorafgaand aan de loop en een sportieve kerstborrel na de finish.

Stichting Ambulance Wens Nederland

Het goede doel van DSW Bruggenloop is dit jaar Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. In de afgelopen 14 jaar heeft Stichting Ambulance Wens al 16.500 wensen mogen vervullen. Lopers kunnen bij inschrijving een donatie doen.

Inschrijven

Inschrijven voor deze 32e editie kan vanaf vandaag op www.bruggenloop.nl en is mogelijk tot en met zaterdag 11 december, tenzij de startbewijzen, zoals de afgelopen jaren gebruikelijk, eerder zijn uitverkocht. Op deze website is ook de laatste informatie over het evenement te vinden. Mocht de DSW Bruggenloop Rotterdam onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 12 december 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest