Geen coronapas nodig voor deelnemers Zevenheuvelenloop

door 24 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De 37e editie van de Zevenheuvelenloop op zaterdag 20 en zondag 21 november gaat door en deelnemers hoeven geen coronapas te laten zien. De Stichting Zevenheuvelenloop heeft vanuit de gemeentes Berg en Dal en Nijmegen groen licht gekregen voor een editie waarin de lopers geen coronapas hoeven te overleggen. Ook het publiek op het parcours, buiten de tribunes, hoeft geen coronapas te tonen. Op basis van de huidige organisatieplannen is de veiligheid en gezondheid van deelnemers geborgd. In de komende weken wordt samen met de gemeentes en de veiligheidsregio bekeken hoe het evenement er verder uit komt te zien.

Hardloopfeest

Directeur Alexander Vandevelde kijkt uit naar 20 en 21 november: “Voor ons als organisatie en voor de deelnemers is het fijn dat de NN Zevenheuvelenloop zonder restricties voor deelnemers kan doorgaan. We zijn hard aan het werk om weer een fantastisch hardloopfeest neer te zetten. Eindelijk kunnen we mensen weer een doel geven om een persoonlijk record te lopen en aan hun gezondheid te werken.”

Inschrijven

Inschrijven voor de 7 kilometer bij de NN Zevenheuvelennacht op zaterdagavond 20 november en de 15 kilometer op zondag 21 november kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest