Warandeloop Tilburg gaat ook door

door 28 sep, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

De Warandeloop Tilburg is blij te kunnen berichten dat, onder de huidige maatregelen rondom Covid-19, de Warandeloop 2021 op zaterdag 27 en zondag 28 november a.s. door kan gaan in de Oude Warande / Stadsbos013.

Voor dit echte Tilburgse, sportieve, maar zeker ook gezellige evenement met een (inter)nationaal tintje, betekent dit ook dat zij hiermee het doorgaan van het Nederlands Kampioenschap Cross 2021, als onderdeel van de Warandeloop, kunnen borgen.

De Warandeloop Tilburg maakt onderdeel uit van het Nationaal Crosscircuit. Daarnaast is de Warandeloop opnieuw onderdeel van European Athletics Permit meetings. 

Nieuw dit jaar is dat de Warandeloop opgenomen wordt in de prestigieuze World Athletics Cross Country Tour waarvoor atleten ranking punten verdienen.

De voorbereidingen om het evenement tot een groot succes te maken zijn inmiddels volop gestart.

Zo is ook de inschrijving geopend voor alle onderdelen en is merkbaar dat iedereen staat te popelen om aan een sportief evenement deel te nemen. De inschrijving loopt hard.

Aangezien de Warandeloop een inclusief evenement is, betekent dit dat er voor iedereen van 5 tot 80 jaar een passende activiteit is om in beweging te komen. Denk daarbij aan scholieren- en recreantenlopen, G-sporten, wandelen en last but not least alle professionele wedstrijden.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website: www.warandeloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest