.

Ook kinderen kunnen weer deelnemen aan Zevenheuvelenloop

door 1 okt, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Zevenheuvelenloop voor kinderen
Mini Zevenheuvelenloop in 2019. Foto: Sonja Jaarsveld.

De inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop is geopend. Alle kinderen van de basisschool kunnen op zaterdagavond 20 november meedoen aan de kinderloop van de herfstklassieker. Ook deelname aan de clinic van Olympiër Susan Krumins op woensdag 20 oktober staat open voor alle basisschoolkinderen.

Medaille voor alle Mini Zevenheuvelenlopers

Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen 400 meter voorafgaand aan de NN Zevenheuvelennacht en kinderen uit de hogere basisschoolgroepen lopen 800 meter op de Groesbeekseweg. Voorafgaand aan de loop doen de kinderen per groep een gezamenlijke warming-up en na afloop krijgen alle kinderen een medaille. Om de start soepel te laten verlopen, starten de kinderen in een druppelstart, net zoals bij de volwassenen. De start duurt ongeveer een minuut en de kinderen komen gelijkmatig op het parcours. Van ieder kind wordt de tijd gemeten en de snelste wint.

Clinic van Susan Krumins op woensdag 20 oktober

Op woensdagmiddag 20 oktober geeft Susan Krumins, tweevoudig Olympiër en ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop, een clinic voor basisschoolkinderen. Samen met de trainer van Team Zevenheuvelen, Niels Theloosen, verzorgt zij een leuke en afwisselende hardlooptraining. Niels en Susan geven tips om goed voorbereid aan de start van de Mini Zevenheuvelenloop te staan en uiteraard is er ook tijd om met Susan op de foto te gaan. Aanmelden voor de clinic kan door een mail te sturen naar mini@zevenheuvelenloop.nl. Deelname aan de clinic is gratis.

Inschrijven

Alle basisschoolkinderen kunnen zich inschrijven voor de Mini Zevenheuvelenloop via www.nnzevenheuvelenloop.nl/mini.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest