Sport veilig in het donker met 360° reflectie

door 1 okt, 2021Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Het is al weer snel donkerder aan het worden als je wat later op de dag gaat hardlopen. Zorg dat je goed zichtbaar bent als je ’s avonds of in de vroege ochtend gaat trainen. De BUFF DryFlx Reflective is dan een ideaal accessoire. Het heeft een 360° reflecterende design waardoor je vanuit elke hoek zichtbaar bent. Niet alleen in het donker, maar ook bij slecht weer. Zo wordt hardlopen of fietsen een stuk veiliger. Verkrijgbaar als nekwarmer, muts of hoofdband.

De multifunctionele nekwarmer BUFF DryFlx Reflective is naast veilig ook 4-way stretch, sterk ademend en naadloos wat erg comfortabel is bij activiteiten met een hoge intensiteit. Het ultralichte Dryflx-materiaal houdt je lekker warm bij frisser tot koud weer en neemt zweet snel op zodat je aangenaam droog blijft. Dankzij de modieuze kleuren zie je er ook nog eens goed uit: style meets performance.

BUFF Coolnet Reflective

Naast de DryFlx-serie heeft ook Coolnet een Reflective-collectie. BUFF Coolnet werkt juist verkoelend tijdens warmere, donkere najaarsdagen. Dat is te danken aan de gepatenteerde HeiQ Smart Temp-technologie waardoor de ademende stof een heerlijk koel effect geeft. De Coolnet kan namelijk tot wel 2,5°C kouder worden dan je eigen lichaamstemperatuur.

Een BUFF nekwarmer kan worden gedragen als haarband, piratenmuts, masker, sjaal, polsband, muts, nekwarmer en balaclava. De stof is behandeld met een antibacterieel middel waardoor de BUFF extra lang fris blijft. De Reflective accessoires worden in Spanje gemaakt van gerecyclede plastic flessen en airbags. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton.

Informatie

BUFF DryFlx Reflective en Coolnet Reflectie accessoires zijn verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops zoals RunningDirect.

Consumentenadviesprijs vanaf € 18,95.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest