Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

door 8 okt, 2021Apps, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

DIt weekend is dan eindelijk de Eindhoven Marathon. Als toeschouwer moet je iedereen kunnen volgen die je kent die aan de Marathon meedoet.Daar is officiële app van de Marathon Eindhoven voor en die is vernieuwd.

Op de app vind je belangrijke informatie en updates, kun je vrienden, familie of kennissen volgen via de live-tracking functie en maak je de leukste selfies met de selfie filters.

Kun jij jezelf of iemand anders die je wilt volgen in de app nog niet vinden? Er vindt geregeld een update plaats. Kort voor het evenement voegt de organisatie ook alle deelnemers toe die er tot dan nog niet in staan. Ook als je een startnummer hebt overgenomen, wordt dit in de app automatisch bijgewerkt.

Download gratis de app

Heb je de app nog niet, download of update de app dan in de App Store of Google Play Store.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen en...

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman,...

Pin It on Pinterest