Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

door 8 okt, 2021Apps, Gadgets en apps0 Reacties

SportSport

DIt weekend is dan eindelijk de Eindhoven Marathon. Als toeschouwer moet je iedereen kunnen volgen die je kent die aan de Marathon meedoet.Daar is officiële app van de Marathon Eindhoven voor en die is vernieuwd.

Op de app vind je belangrijke informatie en updates, kun je vrienden, familie of kennissen volgen via de live-tracking functie en maak je de leukste selfies met de selfie filters.

Kun jij jezelf of iemand anders die je wilt volgen in de app nog niet vinden? Er vindt geregeld een update plaats. Kort voor het evenement voegt de organisatie ook alle deelnemers toe die er tot dan nog niet in staan. Ook als je een startnummer hebt overgenomen, wordt dit in de app automatisch bijgewerkt.

Download gratis de app

Heb je de app nog niet, download of update de app dan in de App Store of Google Play Store.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin Nederland kondigt vandaag nieuwe software- en functie-updates voor geselecteerde smartwatches aan. De updates zijn van toepassing op de fēnix® 7 serie, epix™ (Gen 2), Instinct® 2 serie en Forerunner® 945 LTE. Deze nieuwe functies zullen...

Download de gratis CPC Loop app

Download de gratis CPC Loop app

Nog 12 dagen dan start de CPC Loop Den Haag. Voor deze 46e editie van de CPC Loop Den Haag is de gratis event-app vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste event-informatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor...

Pin It on Pinterest