Mizuno verbindt zich t/m 2023 aan de Groet uit Schoorl Run, inschrijving geopend!

door 8 okt, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Groet uit Schoorl Run

Mizuno heeft zich drie jaar langer als hoofdsponsor verbonden aan de 10 kilometer van de Groet uit Schoorl Run. De hoofdafstand, die door de prachtige natuur van Schoorl gaat, heet tot en met 2023 de Mizuno 10 km. “Samen met organisator Le Champion gaan we kijken naar innovatieve mogelijkheden om het evenement jaarlijks een stap verder te brengen”, aldus Hidde Fenenga van Mizuno. Hardlopers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de 43e editie die op zondag 13 februari 2022 plaatsvindt. 

“Wij zijn trots op het sterke partnership met Le Champion. Dit geweldige evenement heeft één van de mooiste parcoursen van Nederland waar jaarlijks duizenden enthousiaste lopers worden ontvangen. Samen kunnen we het evenement naar een nog hoger niveau tillen. Daarnaast houden we ons met deze samenwerking aan onze filosofie: “Onze bijdrage leveren aan de samenleving door het ontwikkelen en aanbieden van sportgoederen en het promoten van sport”, aldus Fenenga.

Zo maakt de Groet uit Schoorl Run na twee jaar weer een vliegende start. Zowel in 2020 (door de stom Ciara) als in 2021 (door Corona) kon het evenement niet doorgaan. Le Champion is erg blij dat een trouwe partner als Mizuno verbonden blijft aan dit nationale topevenement met internationaal karakter. Gemotiveerde hardlopers komen maar wat graag naar de Noord-Hollandse badplaats voor een unieke hardloopwedstrijd. De prachtige natuur waar je als deelnemer dwars doorheen loopt in Schoorl, is adembenemend mooi.

Inschrijving geopend

Inschrijven voor de 43e Groet uit Schoorl Run op zondag 13 februari 2022 is vanaf nu mogelijk via www.groetuitschoorlrun.nl. Naast de Mizuno 10 km, staat een 21,1 en 30 km op het programma. Voor de jongste hardlopers is er de Rabo Kids Run. Daarnaast zijn er voor bedrijven diverse mogelijkheden voor de Business Run. Tijdens de Mizuno 10 km vindt tevens het NK 10 kilometer plaats, waarbij de beste lopers van Nederland aan de start staan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

De 47ste NN CPC Loop Den Haag is gewonnen door de Keniaan Brian Kiptoo (1.00.53), maar de opmerkelijkste prestatie leverde Nienke Brinkman. Ze triomfeerde bij de vrouwen en liep ondanks de lastige wind de halve marathon in een persoonlijk record...

Pin It on Pinterest