.

Inschrijving Midwinter Marathon is geopend

door 16 okt, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

De inschrijving voor de 48ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon in Apeldoorn (4 t/m 6 februari) is geopend. Inschrijven is alleen mogelijk via www.midwintermarathon.nl. De inschrijving sluit op 9 januari 23.59 uur, of eerder voor een bepaalde afstand wanneer deze vol zit. Er is geen na-inschrijving mogelijk.

De organisatie verwacht dat er ongeveer 14.500 lopers zullen inschrijven voor de zes verschillende afstanden. Voor de Kroondomein Het Loo Marathon en de Centraal Beheer Night Run is de belangstelling zo groot dat de organisatie verwacht dat deze binnen enkele dagen zijn volgeboekt.

Voor de tweede keer is er ook de Centraal Beheer Night Run. De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop van 4 km dwars door de binnenstad. In 2019 bleek de eerste Night Run in de binnenstad met 600 deelnemers een enorm succes. De Night Run laat zien dat er onder lopers behoefte is aan een echte ‘fun run’. Daarom kunnen er bij de tweede editie 1.200 deelnemers inschrijven.

Afstanden

Een overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Midwinter Marathon 2022:

Vrijdag 4 februari

  • Centraal Beheer Night Run – 4 km – 19:30 uur

Zaterdag 5 februari

  • Kroondomein Het Loo Marathon – 42 km – 10:30 uur

Zondag 6 februari

  • Centraal Beheer Kidsrun – 500 m / 1 km – vanaf 10:00 uur
  • Decathlon Mini-Marathon – 10 Engelse mijl (16,093 km) – 11:15 uur
  • Asselronde – 25 km – 11:45 uur
  • Centraal Beheer Acht van Apeldoorn- 8 km – 15:00 uur
  • Businessrun – 8 km en 10 Engelse mijl – 15:00 en 11:15 uur

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest