Inschrijving Midwinter Marathon is geopend

door 16 okt, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De inschrijving voor de 48ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon in Apeldoorn (4 t/m 6 februari) is geopend. Inschrijven is alleen mogelijk via www.midwintermarathon.nl. De inschrijving sluit op 9 januari 23.59 uur, of eerder voor een bepaalde afstand wanneer deze vol zit. Er is geen na-inschrijving mogelijk.

De organisatie verwacht dat er ongeveer 14.500 lopers zullen inschrijven voor de zes verschillende afstanden. Voor de Kroondomein Het Loo Marathon en de Centraal Beheer Night Run is de belangstelling zo groot dat de organisatie verwacht dat deze binnen enkele dagen zijn volgeboekt.

Voor de tweede keer is er ook de Centraal Beheer Night Run. De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop van 4 km dwars door de binnenstad. In 2019 bleek de eerste Night Run in de binnenstad met 600 deelnemers een enorm succes. De Night Run laat zien dat er onder lopers behoefte is aan een echte ‘fun run’. Daarom kunnen er bij de tweede editie 1.200 deelnemers inschrijven.

Afstanden

Een overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Midwinter Marathon 2022:

Vrijdag 4 februari

  • Centraal Beheer Night Run – 4 km – 19:30 uur

Zaterdag 5 februari

  • Kroondomein Het Loo Marathon – 42 km – 10:30 uur

Zondag 6 februari

  • Centraal Beheer Kidsrun – 500 m / 1 km – vanaf 10:00 uur
  • Decathlon Mini-Marathon – 10 Engelse mijl (16,093 km) – 11:15 uur
  • Asselronde – 25 km – 11:45 uur
  • Centraal Beheer Acht van Apeldoorn- 8 km – 15:00 uur
  • Businessrun – 8 km en 10 Engelse mijl – 15:00 en 11:15 uur

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest