Inschrijving Zandvoort Circuit Run is geopend

door 25 okt, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2
Zandvoort Circuit Run

Het laatste weekend van maart 2022 staat Zandvoort, na twee jaar, weer in het teken van het hardloopevenement Zandvoort Circuit Run. Organisator Le Champion heeft vandaag de inschrijvin geopend. Tijdens het Zandvoort-weekend komen naar verwachting 25.000 sportievelingen in actie.

Zandvoort Circuit Run

Op zondag 27 maart 2022 maken de raceauto’s eindelijk weer plaats voor alle hardlopers. Deelnemers kunnen kiezen uit de vernieuwde 10 Engelse Mijl (16,1 km), 12 km of 4 km (One Lap). Alle lopers starten vanuit de pitstraat een gehele ronde over het circuit. Een unieke kans om Circuit Zandvoort te ontdekken. Ervaar de hoogteverschillen, race langs de curbstones en door de kombochten. De 10 Engelse Mijl en 12 km verlaten het circuit via de Driving Experience en lopen richting het strand. Vervolgens worden zij feestelijk ontvangen in het centrum van Zandvoort. De finish van alle afstanden is voor de eretribune op Circuit Zandvoort.

Goede doel

Het goede doel van deze 13e editie is Stichting Ushersyndroom. Stichting Ushersyndroom financiert hoopvol wetenschappelijk onderzoek naar een behandeling voor mensen met Ushersyndroom.

Meer informatie op www.zandvoortcircuitrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest