De Warandeloop Tilburg 2021 gaat door

door 19 nov, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

De Warandeloop Tilburg powered by Capi Europe op 27 en 28 november a.s. gaat door. Op basis van de huidige maatregelen hebben de gemeente Tilburg en de Veiligheidsregio groen licht gegeven voor de aangepaste editie van het 2-daagse evenement in het Warandebos/Stadsbos013.

Omdat de Warandeloop Tilburg dit jaar eveneens gastheer is van het NK Cross en
selectiewedstrijd is voor het EK Cross dat op 12 december a.s. wordt gehouden in
Dublin, is de organisatie erg blij met dit besluit.

Wat betekent een aangepaste editie?

De Warandeloop zal zonder publiek plaatsvinden. Toegang is alleen mogelijk met een geldige QR-code. Alle deelnemers worden per onderdeel uitgebreid geïnformeerd over wat wel en niet mag, gerelateerd aan de maatregelen die op 13 november jl. van kracht zijn geworden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Pin It on Pinterest