De Warandeloop Tilburg 2021 gaat door

door 19 nov, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Warandeloop Tilburg powered by Capi Europe op 27 en 28 november a.s. gaat door. Op basis van de huidige maatregelen hebben de gemeente Tilburg en de Veiligheidsregio groen licht gegeven voor de aangepaste editie van het 2-daagse evenement in het Warandebos/Stadsbos013.

Omdat de Warandeloop Tilburg dit jaar eveneens gastheer is van het NK Cross en
selectiewedstrijd is voor het EK Cross dat op 12 december a.s. wordt gehouden in
Dublin, is de organisatie erg blij met dit besluit.

Wat betekent een aangepaste editie?

De Warandeloop zal zonder publiek plaatsvinden. Toegang is alleen mogelijk met een geldige QR-code. Alle deelnemers worden per onderdeel uitgebreid geïnformeerd over wat wel en niet mag, gerelateerd aan de maatregelen die op 13 november jl. van kracht zijn geworden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest