.

Herfstachtige editie Urban Trail Arnhem een groot succes

door 21 nov, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Na een lange periode zonder Urban Trail in Arnhem konden op zondag 21 november eindelijk de hardloopschoenen weer uit de kast. De Melkfabriek stond deze zondag in het teken van de derde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. 5 of 10 km lopen dwars door het centrum, historische panden en langs prachtige Arnhemse highlights. Met voldoende voorzorgsmaatregelen en een ruime startstraat begonnen de deelnemers aan het parcours door hartje binnenstad.

Het parcours liep dit jaar langs verassende highlights en onontdekte plekken in Arnhem. Deelnemers gingen van start in de Melkfabriek en liepen onder andere door Foodhall Arnhem, het Nederlands Watermuseum en Jeu de Boules Bar waarna zij weer finishten in de Melkfabriek. Onderweg konden de deelnemers ook genieten van gezellig entertainment.

Ondanks de coronamaatregelen en de herfstachtige omstandigheden was deze editie een groot succes. Deelnemers kregen ook een lekker ontbijtpakket en hun welverdiende medaille. Naast een medaille namen de deelnemers ook een blijvende herinnering mee naar huis door een foto te maken bij het 3D-logo van hoofdsponsor KLM.

Kalender 2021 

De KLM Urban Trail Arnhem was dit jaar de zesde van zeven. De KLM Urban Trail wordt in 2021 nog in Eindhoven georganiseerd. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties. Bekijk de volledige kalender op de website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest