Herfstachtige editie Urban Trail Arnhem een groot succes

door 21 nov, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Na een lange periode zonder Urban Trail in Arnhem konden op zondag 21 november eindelijk de hardloopschoenen weer uit de kast. De Melkfabriek stond deze zondag in het teken van de derde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. 5 of 10 km lopen dwars door het centrum, historische panden en langs prachtige Arnhemse highlights. Met voldoende voorzorgsmaatregelen en een ruime startstraat begonnen de deelnemers aan het parcours door hartje binnenstad.

Het parcours liep dit jaar langs verassende highlights en onontdekte plekken in Arnhem. Deelnemers gingen van start in de Melkfabriek en liepen onder andere door Foodhall Arnhem, het Nederlands Watermuseum en Jeu de Boules Bar waarna zij weer finishten in de Melkfabriek. Onderweg konden de deelnemers ook genieten van gezellig entertainment.

Ondanks de coronamaatregelen en de herfstachtige omstandigheden was deze editie een groot succes. Deelnemers kregen ook een lekker ontbijtpakket en hun welverdiende medaille. Naast een medaille namen de deelnemers ook een blijvende herinnering mee naar huis door een foto te maken bij het 3D-logo van hoofdsponsor KLM.

Kalender 2021 

De KLM Urban Trail Arnhem was dit jaar de zesde van zeven. De KLM Urban Trail wordt in 2021 nog in Eindhoven georganiseerd. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties. Bekijk de volledige kalender op de website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest