Inschrijving 46e editie CPC Loop Den Haag geopend

door 24 nov, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
CPC Loop Den Haag
Foto: Luka de Kruijf

De CPC Loop Den Haag vindt, na een jaar afwezigheid wegens COVID-19, plaats op zondag 13 maart 2022. Hiermee keert de NN CPC Loop Den Haag terug als dé voorjaarsklassieker. Vanaf nu is het voor iedereen weer mogelijk om zich in te schrijven. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond op 26 september 2021 blijven geldig voor de 46e editie.

De NN CPC Loop Den Haag telt jaarlijks circa 40.000 inschrijvingen. De loopklassieker staat internationaal bekend als een halve marathon van topniveau. Het evenement biedt daarnaast op diverse afstanden breedtesporters van elke leeftijd de kans zichzelf te overtreffen op het mooie, snelle parcours en geldt ook als familiefeest. De scholenloop is bovendien de grootste van het land.

Inschrijven onderdelen

Vanaf nu kan worden ingeschreven voor alle onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag: CPC4ALL van 1 km, Triodus Jeugdloop van 1 km (traditioneel met Ernst & Bobbie), Triodus Jeugdloop van 2,5 km, Business Runs van 5 km, 10 km en halve marathon, ON 5 KM Loop, 10 KM Loop en de NN Halve Marathon.

Na het succes bij de jubileumeditie van 2020 staat de CPC4ALL voor de tweede keer op het programma. Wie om welke reden dan ook niet kan meedoen aan één van de bestaande onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag, kan bij het Malieveld een parcours van 1 km op alternatieve wijze afleggen en zo ook de bijzondere sfeer proeven. Deze deelnemers mogen zich voortbewegen met hulpmiddelen zoals een loopfiets, handbike of rolstoel. Onder het motto #BEINSPIRED geldt meer dan ooit: de NN CPC Loop Den Haag is voor iedereen!

Inschrijven kan op www.nncpcloopdenhaag.nl

Goede doel

Het goede doel van de NN CPC Loop Den Haag is dit jaar Special Olympics. Dat maakt deel uit van een wereldwijde beweging (actief in 170 landen) die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen.

Special Olympics

Special Olympics en de NN CPC Loop Den Haag geven sporters met een verstandelijke beperking een podium waarop ze kunnen stralen. Tijdens de ‘CPC’ laten zij zien waartoe ze in staat zijn te midden van alle andere atleten. Atleten met en zonder beperking lopen op 13 maart samen door de straten van Den Haag, eensgezind op weg naar de eindstreep. Samen een prestatie leverend die verbroedert en verbindt. Deelnemers aan de NN CPC Loop Den Haag kunnen bij inschrijving een donatie doen aan Special Olympics.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Pin It on Pinterest